Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Geld.nl beste vergelijker volgens de NMa

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft Geld.nl beoordeelt als beste financiële vergelijkingssite. De autoriteit noemt Geld.nl ‘het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie.’

[more title='Lees meer over het onderzoek van de NMa']De NMa (tegenwoordig Autoriteit Consument & Markt) onderzocht de kwaliteit van in totaal 17 vergelijkingssites voor verzekeringen. Geld.nl kwam hierin als de beste uit de bus. “Wij zijn uiteraard erg trots op deze uitslag”, zegt Paul Huibers van Geld.nl. “Wij helpen de consument met onze vergelijkingen altijd de beste verzekering te vinden voor zijn of haar situatie en dat tegen een gunstige premie! Door dit onderzoek wordt maar weer eens bevestigd dat we op de goede weg zijn.”

Op Geld.nl vergelijk je eenvoudig en compleet allerlei soorten verzekeringen, zoals auto-, zorg-, reis- en woonverzekeringen. Huibers: “Wij zorgen dat je altijd een polis op maat vindt tegen een goede premie. In onze geef je zelf aan welke dekkingen voor jou belangrijk zijn. Zodat de vergelijking afgestemd wordt de persoonlijke behoefte. Wij tonen je alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Je kiest vervolgens zelf welke je afsluit. Maar om je te helpen maximaal te besparen tonen we altijd de goedkoopste verzekering bovenaan.”

De NMa heeft naast 17 sites voor het vergelijken van reisverzekeringen ook 21 vergelijkingssites op het gebied van sparen onderzocht. Ook daarbij komt Geld.nl als één van de betere sites uit de bus. Met name op het onderdeel transparantie scoort Geld.nl erg goed. “Wij vinden het belangrijk dat jij als consument precies weet wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten. Daarom geven we je bij al onze vergelijkingen uitgebreide en heldere informatie over hoe wij vergelijken en hoe we ons geld verdienen”, aldus Paul Huibers.

Gedragscode

Volgens de NMa scoren veel vergelijkingssites onder de maat en is de geboden informatie vaak onjuist of onvolledig. De toezichthouder pleit daarom voor een gedragscode met kwaliteitsregels voor financiële vergelijkingssites. Huibers juicht dit idee toe. “Er zijn veel sites waarbij het belang van de consument lang niet altijd voorop staat. En het aantal onderzocht sites door de NMa is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Dus wij zijn zeker voor een dergelijke gedragscode.”

Over Geld.nl

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor financiële producten. Maandelijks raadplegen ongeveer 200.000 Nederlanders de vergelijkingen op Geld.nl.

Besparen was nog nooit zo makkelijk!Vergelijk het grootste aanbod reisverzekeringen op dekking en premie. Kies de best passende en sluit deze meteen online af. Goedkoopste reisverzekering >>
1 reactie op "Geld.nl beste vergelijker volgens de NMa"
 
Reacties
  • Jos Hoppers 17 juli 2012
    Zit goed in elkaar !
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk
Expert