Voor de pers

Over Geld.nl Geld.nl is het portaal op het gebied van financiën. De consument kan, via speciaal ontwikkelde vergelijkingsmodules, zelf financiële producten met elkaar vergelijken en afsluiten. Naast deze vergelijkingen biedt Geld.nl het laatste financiële nieuws en vindt u er achtergrondinformatie over hypotheken, lenen, sparen, pensioen en verzekeren. Geld.nl verricht ook onderzoek en houdt de economische en financiële ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en publiceert hier regelmatig over.

Missie Geld.nl De consument optimaal ondersteunen bij het maken van financiële afwegingen. Dit met als doel die oplossing te vinden welke het meest geschikt is voor zijn persoonlijke financiële situatie. Dit bereiken wij middels het ontwikkelen van betrouwbare en overzichtelijke vergelijkingen van financiële producten.
Wilt u meer weten over Geld.nl, onze onderzoeken en / of publicaties, neem dan contact op met onze woordvoerder.

Woordvoerder Journalisten die meer informatie willen over Geld.nl kunnen terecht bij onze woordvoerder. Je kunt je vragen telefonisch of per e-mail stellen.

Amanda Bulthuis
Email:
Telefoon: 040-7513968

Locaties De hoofdlocatie van Geld.nl is gevestigd op de Willemstraat 1K in Eindhoven.

Wij beschikken ook over een nevenvestiging in Hilversum. Voor interviews wordt veelal de locatie in Hilversum gebruikt. Voor meer informatie en interviewaanvragen kun je contact opnemen met onze woordvoerder.

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten