Klantenservice

Geld.nl behaalt mooie scores in Website van het Jaar verkiezing 2021

Vijf jaar op rij genomineerd zijn voor de Website van het Jaar is natuurlijk al een hele eer. Extra trots zijn we dit jaar op de uitslag: we zijn op de derde plaats geëindigd als populairste vergelijkingssite. Het gemiddelde rapportcijfer dat we kregen was een 9,0. Iedereen die op Geld.nl heeft gestemd natuurlijk enorm bedankt hiervoor!

Goede cijfers

Naast de prijs voor de populairste website wordt er in de Website van het Jaar verkiezing in elke categorie ook een beste website aangewezen op basis van de scores die stemmers de website hebben gegevens. In de ranglijst voor beste vergelijkingssites eindigden we op positie vier van de twaalf. Ook zeker iets om trots op te zijn.

We kregen hierbij de volgende beoordelingen:

  • Ontwerp (4,7 uit 5 sterren
  • Inhoud (4,7 uit 5 sterren)
  • Navigatie (4,7 uit 5 sterren)

Mooi resultaat

We hadden natuurlijk heel graag gewonnen, maar voor zo’n mooie uitslag zijn we ook erom dankbaar. Volgend jaar gaan we gewoon opnieuw voor de winst! In de tussentijd blijven we onze website en dienstverlening verder verbeteren, zodat we je nóg beter kunnen helpen om de beste keuzes te maken en te besparen op je financiële producten. Zo vergelijk je ook in 2022 op Geld.nl weer het grootste aanbod verzekeringen , leningen en nog veel meer financiële producten en vind je gegarandeerd de voordeligste en beste deal!

Over de Website van het Jaar verkiezing 2021

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs in Nederland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van ons land. De verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 40 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website met de meeste stemmen van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl behaalt mooie scores in Website van het Jaar verkiezing 2021"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen