Contact

Geld.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2019!

Vol trots kunnen we zeggen dat Geld.nl voor het derde jaar op rij is genomineerd voor de eretitel Website van het Jaar in de categorie Vergelijking. De Website van het Jaar is een jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland.

Stem nu op Geld.nl en maak kans op mooie prijzen

Uiteraard willen wij de verkiezing nu ook graag winnen! Daarbij hebben we jouw stem hard nodig. Je helpt ons er niet alleen mee, je maakt zelf ook kans op mooie prijzen, namelijk:

  • Sonos Play:5
  • 5x Bol.com cadeaubon à € 100
  • Weekend in een viersterren hotel naar keuze t.w.v. € 350

Je kunt t/m 19 oktober je stem uitbrengen.

Waarom stemmen op Geld.nl?

Bij Geld.nl werken we dagelijks met veel energie en passie aan onze vergelijkingen om ervoor te zorgen dat jij de beste deal vindt voor je verzekering of bankproduct. We zijn continu bezig met het optimaliseren van de website om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk en snel kunt vergelijken en besparen. Dit jaar hielpen we al meer dan 20.000 consumenten bij het vinden van de beste deal. Consumenten die via Geld.nl een vergelijking maakten, beoordelen ons met een 9,4!

Zo werkt de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar is een jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland, die objectief en onafhankelijk georganiseerd wordt door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 37 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website met de meeste stemmen van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2019!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen