Contact

Geld.nl haalt mooie cijfers bij verkiezing Website van het Jaar 2019

Geld.nl was dit jaar voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Vergelijken. Helaas hebben we deze prijs niet gewonnen, maar we zijn wel erg blij met de positieve beoordelingen die we hebben ontvangen. Zo kregen we een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, is een 8,8. Specifiek in de categorie Vergelijken was het gemiddelde rapportcijfer een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven gemiddeld.

Mooie cijfers

En dat niet alleen! Naast een mooi rapportcijfer zijn we ook heel positief beoordeeld op de volgende onderdelen:

  • Ontwerp (4,7 uit 5 sterren)
  • Inhoud (4,9 uit 5 sterren)
  • Navigatie (4,8 uit 5 sterren)

We voelen ons zeer vereerd met deze mooie cijfers en willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Natuurlijk blijven we ook komend jaar onze website en dienstverlening verder verbeteren. Zo vergelijk je op Geld.nl altijd het grootste aanbod autoverzekeringen, leningen en nog veel meer financiële producten vergelijken en vind je gegarandeerd de voordeligste en beste deal!

Over de Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs in Nederland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van ons land. De verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 37 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website met de meeste stemmen van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl haalt mooie cijfers bij verkiezing Website van het Jaar 2019"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen