Contact

Geld.nl reclame stem

Hoor jij de reclames van Geld.nl ook regelmatig voorbijkomen op de radio? Veel mensen denken dat Lilian Marijnissen, voormalig lijstrekker van de SP, onze reclames inspreekt. Dit klopt echter niet. De stem van de Geld.nl reclames is van Eef van Opdorp, financieel expert bij Geld.nl en daarnaast budgetcoach en presentatrice. Je zou haar stem kunnen herkennen van verschillende tv-programma's, zoals Uitstel van Executie. Leer de persoon achter de microfoon kennen en ontdek wie de reclames voor Geld.nl inspreekt.

Van wie is de Geld.nl reclame stem?

Veel mensen vragen zich af van wie de stem is die de Geld.nl reclames inspreekt. Ondanks speculaties dat de Geld.nl reclame stem Lilian Marijnissen zou zijn, klopt dat niet. Geld.nl heeft geen banden met welke politieke partij dan ook.

De Geld.nl reclame stem is van Eef van Opdorp, financieel expert bij Geld.nl en budgetcoach. Eef van Opdorp heeft veertien jaar lang als financieel deskundige gewerkt bij het RTL4-programma 'Uitstel van Executie'.

De vrouw achter de Geld.nl voice over

Eef van Opdorp maakt samen met het financiële team van Geld.nl video’s om mensen te helpen met slimme financiële keuzes op het gebied van geld lenen, verzekeringen, hypotheken en andere bankproducten.

Daarnaast geeft ze lezingen en webinars over slim omgaan met geld. Ook geeft Eef van Opdorp trainingen bij gemeenten, vrijwilligersorganisaties en banken over financiële gedragsverandering. Daarnaast geeft ze online trainingen voor particulieren die hun geldzaken slimmer willen regelen.

Haar missie is om kennis door te geven, zodat iedereen bewuste geldkeuzes kan maken. En dat is nu precies waar Geld.nl ook voor staat! Eef heeft een MoneyCoach-praktijk en is auteur van 'Geld, Gezin en Geluk', 'Pubers en Poen' en 'Gek van Geld'.

Waarom is Geld.nl reclame stem belangrijk?

Bij Geld.nl hebben we zorgvuldig gekozen voor de stem die onze reclames vertegenwoordigt. Het gaat niet alleen om een prettig stemgeluid: het is ook belangrijk dat de voice over van onze reclames een financieel expert is met een gedegen kennis van diverse bankproducten.

Bovendien willen we dat de Geld.nl reclame stem niet alleen vertelt, maar ook mensen inspireert om geld te besparen door het vergelijken van verzekeringen, sparen, leningen en hypotheken.

1 reactie op "Geld.nl reclame stem"
 
Reacties
  • Thea Groenewegen 07 april 2024
    Wie is de stem van de Lurpak boter?
    Is dat misschien de nu overleden kunstschilder, de hr.Ad Bakker uit Dordrecht?
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen