Contact

Geld.nl scoort hoge cijfers bij Website van het Jaar 2020 verkiezing

We waren natuurlijk al heel trots dat onze onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd is voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Vergelijken. We zijn extra trots op de mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Zo kregen we een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, is een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven gemiddeld!

Mooie cijfers


We hebben helaas niet gewonnen, maar we werden naast het mooie rapportcijfer heel positief beoordeeld op de volgende onderdelen:

  • Ontwerp (4,7 uit 5 sterren)
  • Inhoud (4,7 uit 5 sterren)
  • Navigatie (4,7 uit 5 sterren)

We willen dan ook iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Natuurlijk blijven we ook in 2021 onze website en dienstverlening verder verbeteren. Zo vergelijk je op Geld.nl altijd het grootste aanbod autoverzekeringen , leningen en nog veel meer financiële producten vergelijken en vind je gegarandeerd de voordeligste en beste deal!

Over de Website van het Jaar 2020

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs in Nederland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van ons land. De verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 37 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website met de meeste stemmen van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl scoort hoge cijfers bij Website van het Jaar 2020 verkiezing"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen