Vind de Mercedes verzekering voor jou

Denk je aan een Mercedes-Benz, dan denk je aan elegantie en luxe. Zo’n auto heeft natuurlijk een goede autoverzekering nodig. Maar daar zoek je liever niet te lang naar en het liefst wil je er ook niet te veel voor betalen. Geld.nl helpt je daar graag mee. In drie stappen vind jij de juiste Mercedes verzekering.

In drie stappen de beste Mercedes verzekering

Betaal niet te veel voor je Mercedes verzekering! Vergelijk op premie en voorwaarden en vind de beste Mercedes autoverzekering tegen de laagste premie. Autoverzekering vergelijken >>

Op Geld.nl vind je in drie stappen de juiste Mercedes autoverzekering. Vul je gegevens in, kies je gewenste dekking en zie direct bij welke autoverzekering je Mercedes het beste is verzekerd tegen de laagste premie. Heb je een keuze gemaakt, dan sluit je de autoverzekering direct af via Geld.nl.

Welke dekking voor je Mercedes autoverzekering?

Mercedes-Benz heeft al vele automodellen: de Mercedes-Benz C-Klasse, A-Klasse en de E-Klasse bijvoorbeeld. Welk model je ook hebt, je wilt een goede dekking. Je hebt dan de keuze uit een WA dekking, WA beperkt casco dekking of een all risk dekking.

Soort schade WA Beperkt casco All risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschade
Diefstal/inbraak
Schade door aanrijding met wild
Ruitschade
Schade door slippen en botsen
Vandalisme
Stootschade
Schade door omslaan
Schade door overstroming
Schade door van de weg of te water raken


Een hogere dagwaarde betekent een hogere vergoeding bij total loss. Maar daar moet je dan wel voor verzekerd zijn. Een auto met een hoge dagwaarde alleen WA verzekeren zou zonde zijn.

Voor de juiste dekking kijk je naar drie dingen: de dagwaarde van je Mercedes, of je geld geleend hebt voor de financiering en naar je huidige financiële situatie.

Wanneer je hebt geleend voor je auto is het verstandig een uitgebreidere dekking te nemen. Mocht je de auto namelijk total loss rijden, vergoedt de verzekeraar (een deel van) de schade, waardoor je niet met een lening in je maag blijft zitten, terwijl je geen auto meer hebt.

Denk ook aan je eigen financiële situatie. Heb je het geld wel om een schade zelf te betalen, of in het ergste geval een compleet nieuwe auto te kopen? Zo niet, is het verstandig een uitgebreidere dekking dan WA te nemen.

Aanvullende autoverzekering Mercedes-Benz

Naast de bovenstaande dekkingen zijn er nog aanvullende verzekeringen voor je Mercedes. Je hebt bijvoorbeeld de schade inzittendenverzekering. Hiermee krijg je bij een ongeval per direct alle schade vergoed, ongeacht wie er schuldig is.

Dan is er nog de rechtsbijstandverzekering. Deze helpt je bij het claimen van smartengeld en verleent juridische hulp. Het neemt dus werk uit handen zodat jij rustig bij kunt komen van het ongeluk.

Vind snel en makkelijk de goedkoopste Mercedes autoverzekering!Vul je kenteken in en kies je gewenste dekking. Vergelijk daarna het grootste aanbod autoverzekeringen met de scherpste premies. Vervolgens sluit je de beste Mercedes autoverzekering direct online af! Autoverzekering vergelijken >>
Nog geen reacties op "Vind de Mercedes verzekering voor jou"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl