Vind de Opel autoverzekering voor jou

Heb je een Opel, dan wil je die natuurlijk goed verzekeren. Geld.nl helpt je daar graag bij. In drie stappen vind jij de juiste autoverzekering voor je Opel. Zo ben je én niet te veel tijd kwijt aan zoeken én niet te veel geld kwijt aan de verzekering zelf.

In drie stappen de juiste Opel verzekering

Betaal niet te veel voor je Opel verzekering! Vergelijk op premie en voorwaarden en vind de beste autoverzekering tegen de laagste premie. Autoverzekering vergelijken >>

Je Opel autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en snel. Je vult je gegevens in, kiest de gewenste dekking en je ziet direct bij welke autoverzekering je Opel het best is verzekerd tegen de laagste premie. Maak je keuze en sluit je autoverzekering direct af via Geld.nl.

Welke dekking voor je Opel autoverzekering?

Of je nu een Opel Corsa, Opel Astra of Opel Zafira hebt, je wilt natuurlijk de juiste dekking. Je hebt de keuze uit een WA dekking, WA beperkt casco dekking of een all risk dekking.

Soort schade WA Beperkt casco All risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschade
Diefstal/inbraak
Schade door aanrijding met wild
Ruitschade
Schade door slippen en botsen
Vandalisme
Stootschade
Schade door omslaan
Schade door overstroming
Schade door van de weg of te water raken


Iedere auto is verplicht op zijn minst WA verzekerd te zijn. Voor een goede verhouding tussen de premie en welk bedrag er vergoed wordt bij total loss kijk je naar de dagwaarde van je Opel. Een auto met een lage waarde krijgt minder vergoed, waardoor je met een all risk verzekering duur uitkomt.

Wanneer je een lening hebt afgesloten om je auto te kopen, is het verstandig een uitgebreide dekking te kiezen. Je blijft dan niet met de lasten van de lening zitten, terwijl je de auto niet meer kunt gebruiken in geval van total loss.

Ook je financiële situatie speelt mee. Kun je een reparatie zelf betalen? Zo niet, is het verstandiger een uitgebreidere dekking dan WA te nemen.

Aanvullende verzekering voor je Opel

Misschien wil je naast één van de bovenstaande dekkingen nog een aanvullende verzekering. Je hebt bijvoorbeeld de schade inzittendenverzekering, die schades per direct vergoed zonder te kijken naar wie die schade heeft veroorzaakt.

Een rechtsbijstandsverzekering neemt een hoop werk uit je handen wanneer je een ongeluk hebt gehad. Deze aanvullende verzekering helpt je met smartengeld claimen en verleent juridische hulp.

Vind snel en makkelijk de goedkoopste Opel autoverzekering!
Vul je kenteken in en kies je gewenste dekking. Wij laten je vervolgens de best passende autoverzekeringen zien tegen de scherpste premies. Autoverzekering vergelijken >>
Nog geen reacties op "Vind de Opel autoverzekering voor jou"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl