Contact

Geld.nl scoort hoge cijfers in website van het jaar verkiezing 2022

De uitslag van de Website van het Jaar verkiezing 2022 is bekend! We zijn erg trots op de mooie beoordelingen die we hebben gekregen. Geld.nl behaalde de derde plaats voor populaire websites in de categorie Financieel. Met maar liefst ruim twee keer zoveel stemmen als in de verkiezing van 2021 kregen we een gemiddeld rapportcijfer van een 9,0. Iedereen die op de onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl heeft gestemd daarom heel erg bedankt!

Mooie scores

Naast het aantal stemmen, wordt in de Website van het Jaar verkiezing ook gekeken naar de rapportcijfers die de stemmers geven. Zo kunnen ze de websites een score geven op ontwerp, inhoud en navigatie. Op alle drie de onderdelen scoorde Geld.nl bovengemiddeld. We kregen de volgende beoordelingen:

 • Ontwerp: 4,7 van de 5 sterren
 • Inhoud: 4,7 van de 5 sterren
 • Navigatie: 4,7 van de 5 sterren

Het was helaas niet voldoende om de verkiezing van de Website van het Jaar 2022 te winnen, maar het is zeker een score waar we trost op zijn. Volgend jaar gaan we opnieuw voor de winst!

En natuurlijk blijven we continue onze website en dienstverlening verder verbeteren, zodat we je nóg beter kunnen helpen om de beste keuzes te maken en te besparen op je financiële producten. Zo vergelijk je ook in 2023 op Geld.nl weer het grootste aanbod verzekeringen, leningen en nog veel meer financiële producten en vind je gegarandeerd de voordeligste en beste deal!

Over de Website van het Jaar verkiezing 2022

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs in Nederland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van ons land. De verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 39 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

 • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
 • De populairste website: dit is de website met de meeste stemmen van consumenten.
2 reacties op "Geld.nl scoort hoge cijfers in website van het jaar verkiezing 2022"
 
Reacties
 • Ozir IF 18 januari 2023
  Snelle reactie
 • F.A.Abdalla 01 april 2023
  Auto verzekern
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen