Contact

Geld.nl tweede populairste Website van het Jaar 2023!

Deze week werd de uitslag bekend van de grootste online publieksverkiezing van Nederland: de Website van het Jaar verkiezing 2023. En dat was voor Geld.nl reden voor een feestje. Want in de categorie Vergelijking winnen we de tweede prijs bij Populairste Website van het Jaar. Daarmee overtreffen we onze mooie derde plek van vorig jaar. Deze stijging op het erepodium laat zien dat steeds meer consumenten voor het vergelijken van hun vaste lasten het liefst naar Geld.nl gaan. En daar zijn we maar wat trots op!

Hoge scores op ontwerp, inhoud en navigatie

De vergelijking van Geld.nl is door bijna 1.900 stemmers gewaardeerd met een 9. Iedere website kreeg een sterrenbeoordeling op ontwerp, inhoud en navigatie. En ook hier gooit Geld.nl hoge ogen:

  • Ontwerp: 4,7 van de 5 sterren
  • Inhoud: 4,8 van de 5 sterren
  • Navigatie: 4,7 van de 5 sterren

Deze scores komen overeen met onze scores vorig jaar, op inhoud zijn we zelfs iets gestegen. Een mooie bevestiging dat we als Geld.nl staan voor een constante kwaliteit én daarin nog steeds ruimte zien om te groeien!

Stemmers bedankt!

Heb jij dit jaar voor Geld.nl gekozen als populairste Website van het Jaar 2023? Dan willen we je ontzettend bedanken voor je stem. En natuurlijk kun je ook in 2024 weer rekenen op Geld.nl voor de beste vergelijkingen op het gebied van sparen, lenen en verzekeren. Op naar nieuwe bespaarkansen én naar een eerste plek in 2024!

Over de Website van het Jaar verkiezing 2023

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs in Nederland die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van ons land. De verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 39 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op een van de 12 genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt: de beste website en de populairste website. Geld.nl behoorde voor het zevende jaar op een rij tot de genomineerden.

Nog geen reacties op "Geld.nl tweede populairste Website van het Jaar 2023!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen