De beste Tesla verzekering

Er rijden ruim 6.000 Tesla’s in Nederland. Niet alleen zijn deze auto’s innovatief en milieuvriendelijk, ze vallen ook onder gunstige belastingregels. Heb jij ook een Tesla en ben je op zoek naar een passende Tesla autoverzekering? Dan heb je vast al gemerkt dat dit niet zo makkelijk is. Wij hebben de oplossing voor je.

Tesla verzekering en de beveiligingseisen

Op zoek naar een Tesla verzekering? Neem dan contact op met ons Service Team. Wij berekenen de premie voor je en sluiten de autoverzekering graag voor je af. Bel 040 - 751 3968 of mail naar service@geld.nl.

Een Tesla is een waardevolle auto. Daarom stellen verzekeraars strenge beveiligingseisen waar Tesla’s niet aan voldoen. Er moet een voertuigvolgsysteem of Lojack aan boord zijn, die niet ingebouwd kan worden bij een Tesla door conflicten met het eigen beveiligingssysteem.

Tesla Model S autoverzekering alleen bij Turien & Co.

Je Tesla verzekeren kan op dit moment alleen bij Turien & Co. Zij accepteren je aanvraag voor een Tesla verzekering zonder dat je extra veiligheidsmaatregelen hoeft in te bouwen.

Tesla verzekeren via Geld.nl

Ook via Geld.nl sluit je eenvoudig een Tesla autoverzekering af. Neem hiervoor contact op met ons Service Team via het telefoonnummer 040 - 751 39 68 of per e-mail via service@geld.nl. Wij zitten voor je klaar en helpen je graag bij het berekenen van de premie en het afsluiten van je Tesla verzekering.

Betaal jij ook nog altijd onnodig veel voor je autoverzekering?Check het snel! Vergelijk heel makkelijk alle autoverzekeringen en zie of ook jij elke maand flink kunt besparen! Autoverzekering vergelijken >>
1 reactie op "De beste Tesla verzekering"
 
Reacties
  • leo prick 03 februari 2017
    ik heb een tesla model s gekocht die binnenkort wordt geleverd. Ik wil die all risk verzekeren. Ik rijd al meer dan 10 jaar schadevrij.
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl