Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Alle experts

Wie zijn de columnisten die schrijven voor het blog van Geld.nl? Op deze pagina vind je een overzicht van de financiële experts van Geld.nl. Diverse bloggers schrijven voor het blog van Geld.nl en geven regelmatig hun mening over actuele ontwikkelingen binnen hun expertisegebied. Per expert kun je ook alle berichten van de betreffende financiële expert bekijken.

Bloggers Geld.nl

 • Amanda Bulthuis
  Amanda Bulthuis
  Functie: Financieel journalist
  Werkgever: Geld.nl
  Expertise: Sparen, Spaarrenteontwikkelingen
  Amanda Bulthuis is werkzaam als financieel journalist en webredacteur voor Geld.nl. Ze schrijft voornamelijk over ontwikkelingen op het gebied van sparen, spaarrente, hypotheken en lenen
 • Anneke Ranzato-Versloot
  Anneke Ranzato-Versloot
  Functie: Auteur, docent en budgetcoach
  Werkgever: Eigen bedrijven GeldKennis en BudgetKennis
  Expertise: Hypotheken, lenen en budgetteren
  Anneke Ranzato is in 2007 gestart met haar eigen bedrijf GeldKennis. Daarvoor is ze jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening. Als kind wilde ze juf worden, later journaliste. Ze werd financieel adviseur. Met GeldKennis combineerde ze dit alles door te schrijven en les te geven over geldzaken. In 2010 kwam BudgetKennis daarbij, omdat ze ook graag weer direct mensen wilde helpen met hun financiën. Met BudgetKennis doet ze dat in de rol van budgetcoach.
 • Arjen Dijkstra
  Arjen Dijkstra
  Functie: Directeur
  Werkgever: De Nederlanden van Nu
  Expertise: Klantdenken
  Arjen Dijkstra is sinds 1 januari 2010 directeur van online verzekeraar De Nederlanden van Nu. De Nederlanden van Nu vindt dat het beter kan met verzekeringen in Nederland. Door overbodige franje te schrappen, door met lagere kosten te werken en door duidelijker te communiceren. De Nederlanden van Nu biedt acht verschillende schadeverzekeringen aan consumenten, waaronder een autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en reisverzekering.
 • Eric Koekkoek
  Eric Koekkoek
  Functie: Fiscaal advocaat
  Werkgever: Koekkoek Advocaten-Belastingkundige
  Expertise: Sparen, Fiscaal juridische hulp
  Eric Koekkoek is zelfstandig gevestigd fiscaal advocaat. Als fiscaal advocaat sta ik je bij in fiscale procedures, zoals bezwaar en beroep, maar ook in fiscale strafzaken. Denk hierbij ook aan fiod-zaken, 4e tranche Awb-aansprakelijkheid en fiscale controles. Daarnaast bied ik hulp bij bedrijfsovernames of- beëindigingen, fusies en andere samenwerkingsverbanden en reorganisaties. Daarbij werk ik graag en nauw samen met bijvoorbeeld accountants en notarissen.
 • Hans van der Ploeg
  Hans van der Ploeg
  Functie: Directeur
  Werkgever: VBO Makelaar
  Expertise: Makelaardij, taxatie, woning- en vastgoedmarkt
  Hans van der Ploeg is sinds januari 2009 directeur van brancheorganisatie VBO Makelaar. Met circa 1.000 aangesloten makelaars en taxateurs is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. De VBO-makelaars en -taxateurs richten zich op de vakgebieden wonen, taxatie, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch vastgoed. Hans van der Ploeg is zelf ruim 15 jaar als makelaar/taxateur actief geweest in de regio Capelle aan den IJssel.
 • Ilona Visker
  Ilona Visker
  Functie: Budgetcoach
  Werkgever: Met Vlijt
  Expertise: Besparen
  Ilona Visker begeleidt in haar eigen praktijk als budgetcoach personen het overzicht in hun geldzaken weer terug te krijgen. Zij wordt niet alleen ingeschakeld bij daadwerkelijke problemen, ook werkt zij preventief door voorlichting en bespaaradvies te geven.
 • Ivo van Vugt
  Ivo van Vugt
  Functie: Financieel adviseur
  Werkgever: Advies van Vugt
  Expertise: Financieel advies, Verzekeren, Hypotheek
  Ivo van Vugt werkt sinds 2003 zelfstandig als financieel adviseur in Eindhoven . Hij bemiddelt onder andere in hypotheken en verzekeringen en richt zich daarbij voornamelijk op particulieren in deze regio. In zijn adviespraktijk loopt hij regelmatig tegen zaken aan, waarvan hij het de moeite vindt deze te delen met de lezers van Geld.nl . Fiscaliteit is vaak de rode draad van deze stukken.
 • Jan van Harten
  Jan van Harten
  Functie: Eindredacteur en blogger
  Werkgever: Nationaal Pensioenweblog
  Expertise: Pensioen
  Jan van Harten is pensioendeskundige en als docent verbonden aan diverse pensioenopleidingen. Hij is initiatiefnemer, eindredacteur en vaste blogger van Nationaal Pensioenweblog (www.pensioenweblog.nl/pensioen) en schrijft regelmatig voor diverse media over pensioen.
 • Juul Dijkhuis
  Juul Dijkhuis
  Functie: Financieel blogger
  Werkgever: Mijngeld.blog.nl
  Expertise: Financiële huishouding particulieren, verzekeringen en hypotheken
  Juul Dijkhuis schrijft als financieel blogger voor websites als Mijngeld.blog.nl, Vastelandenbond en Makelaarsland.nl. Hij richt zich daarbij voornamelijk op de financiële huishouding van particulieren, verzekeringen en hypotheken.
 • Liselotte Maas
  Liselotte Maas
  Functie: Bewindvoerder
  Werkgever: Vabe Bewindvoeringen
  Expertise: Bewindvoering, Schuldhulpverlening
  Liselotte Maas werkt als bewindvoerder in Utrecht. Ze houdt toezicht op het schuldsaneringstraject nadat dat is uitgesproken door de rechtbank. Hiervoor heeft ze ook gewerkt als schuldhulpverlener in het buitengerechtelijk traject. Daarnaast geeft ze advies en trainingen op het gebied van schuldhulpverlening en budgetbegeleiding, zowel aan professionals als aan organisaties en bedrijven.
 • Martin Hagedoorn
  Martin Hagedoorn
  Functie: Financieel en hypothecair planner
  Werkgever: De Hypotheekshop Centrale Organisatie
  Expertise: Hypotheek/financieel advies
  Martin Hagedoorn is ruim tien jaar werkzaam in het hypothekenvak. Martin werkt sinds vijf jaar bij de Centrale Organisatie van De Hypotheekshop, waar hij zich bezighoudt met de hypotheeksoftware waarmee de adviseurs van De Hypotheekshop werken, en met de ontwikkeling van hypotheekproducten.
 • Monique Timmermans
  Monique Timmermans
  Functie: Webredacteur
  Werkgever: Geld.nl
  Expertise: Consumentenzaken
  Na haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Tilburg is Monique aan de slag gegaan als financieel webredacteur voor Geld.nl. Ze richt zich daarbij op het schrijven en optimaliseren van de content en vergelijkingen op Geld.nl. Verder is ze actief op het Geld.nl blog en verzorgt ze de nieuwsbrieven. Sinds enige tijd behoort ook het optimaal inzetten van social media tot haar activiteiten.
 • Patrick Daas
  Patrick Daas
  Functie: Directeur, financieel planner (FFP) en hypotheekadviseur
  Werkgever: Hypotheekvriendelijk.nl
  Expertise: Hypotheken en verzekeringen
  Patrick Daas is sinds 2009 directeur van Nederlands 1e online hypotheekadvieskantoor, Hypotheekvriendelijk.nl. Hypotheekvriendelijk biedt de Nederlandse consument de mogelijkheid om online hypotheekadvies te krijgen van een hypotheekexpert. Voordeel voor de consument is dat zij ongeveer 50 procent bespaart op de kosten van een hypotheekadvies. Naast het kostenaspect, heeft online adviseren ook het voordeel dat men advies kan krijgen waar en wanneer men wil.
 • Paul Huibers
  Paul Huibers
  Functie: Productspecialist autoverzekeringen
  Werkgever: Geld.nl
  Expertise: Autoverzekeringen
  Paul Huibers is als productspecialist op het gebied van autoverzekeringen werkzaam voor Geld.nl. Op basis van zijn kennis en ervaring schrijft hij regelmatig blogs over alles wat met autoverzekeringen te maken heeft.
 • Redactie Geld.nl
  Redactie Geld.nl
  Functie: Redactie van financiële vergelijkingssite Geld.nl
  Werkgever: Geld.nl B.V.
  Expertise: Vergelijken van verzekeringen, spaarproducten, hypotheken en leningen
  Geld.nl treedt regelmatig als autoriteit op in diverse media. Ook haalt de financiële vergelijkingssite regelmatig het nieuws met eigen artikelen en persberichten. Op deze blogpagina vind je alle nieuwsartikelen en persberichten van de redactie van Geld.nl. Als financiële vergelijker is Geld.nl gespecialiseerd in verzekeringen, sparen, hypotheken en leningen.
 • Sieto de Vries
  Sieto de Vries
  Functie: Directeur
  Werkgever: Geld.nl
  Vanaf 1999 ben ik actief op het gebied van vergelijkingen en informatie over verzekeren, sparen, lenen, hypotheken en pensioen. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de universiteit in Eindhoven ben ik in aanraking gekomen met enerzijds de ondoorzichtige wereld van assurantiën en bancaire producten en anderzijds de nieuwe mogelijkheden welke internet biedt. Dit resulteerde uiteindelijk in Geld.nl. Ons doel is een transparant en onafhankelijk platform te bieden waar de consument die informatie vindt op basis waarvan hij of zij een weloverwogen beslissing kan maken.

Gastbloggers

Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl