3 tips camper financieren

Een camper of mobilhome geeft je ultieme vrijheid op vakantie. Je rijdt overal naar toe waar je maar wilt. En voor overnachten ben je niet gebonden aan stoffige hotelkamers of veel te drukke campings. Heerlijk toch? Maar een camper heeft een prijskaartje en niet zo’n kleintje ook. Hoe ga je die camper financieren? Wij geven je drie praktische tips voor een voordelige camperlening.

Financiering camper - Lening of sparen?

Vind de goedkoopste camper financiering! Vergelijk alle rentes en vind eenvoudig de voordeligste lening. Vraag direct aan en bespaar! Goedkoop geld lenen >>

Sparen voor je camper is natuurlijk verstandig en goedkoper dan geld lenen. Maar misschien wil je niet zo lang wachten. Met een lening kun je die camper bij wijze van spreken morgen al in je bezit hebben. Als je besluit te lenen voor je camper helpen wij je met onderstaande tips om de kosten binnen de perken te houden.

Camper lening tips

Geld besparen op de lening voor je camper is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag een handje met deze tips.

1. Welke lening voor camper kiezen?

Heb je de camper van je dromen al op het oog en weet je wat die gaat kosten? Dan is een persoonlijke lening de beste leenvorm. Je weet precies hoeveel je leent, wat het kost en wanneer de lening voor je camper is afbetaald. Wel zo overzichtelijk.

Vind je het een prettiger idee om afgeloste bedrag weer op te kunnen nemen, bijvoorbeeld voor de inventaris van je camper? Dan is een doorlopend krediet wellicht een betere leenvorm.

2. Looptijd camper lening bepalen

Bij een persoonlijke lening spreek je zelf met de bank of kredietmaatschappij af hoe lang de lening loopt. Over het algemeen geldt hoe langer de looptijd, hoe lager de rente. Maar kies niet zomaar de langste looptijd! Als je camper zijn beste tijd heeft gehad, wil je niet nog met een lening zitten. Kies dus een looptijd die past bij de verwachte levensduur van de camper.

3. Verstrekker lening camper kiezen

De meeste mensen die lenen voor camper of mobilhome, gaan direct naar hun ‘huisbank’. Lekker vertrouwd. Maar je bent dan waarschijnlijk een dief van je eigen portemonnee. De grote banken hanteren hogere rentes dan de kleinere, online kredietverstrekkers. Goed vergelijken kan je flink geld besparen. Zo houd je nog wat geld over om uit te geven tijdens je campertochtjes.

Bonustip bij camper financieren!

Een camper moet je verplicht minimaal WA-verzekeren. Eigenlijk net als een auto. Maar als je geld leent voor de camper, raden wij je een all risk verzekering aan. Hiermee krijg je bij total loss of diefstal in elk geval genoeg geld terug om de rest van de lening af te betalen.

Met de bovenstaande tips ben je, qua geldzaken, goed voorbereid en kun je onbezorgd op zoek naar een camping voor een welverdiende vakantie!

De goedkoopste lening voor je camper heb je zo gevonden!Wij hebben alle kredietverstrekkers voor je op een rij gezet zodat je snel de laagste rente vindt. Vul je leenbedrag in, vergelijk en vraag direct de lening van je keuze aan. Lening vergelijken >>
Nog geen reacties op "3 tips camper financieren"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl