3 tips financiering garagebox

Een parkeerplaats voor de deur is handig, maar helaas niet altijd haalbaar. Zeker in een drukke stad. Daarom denk je er misschien aan een garagebox te kopen of te bouwen. Maar hoe ga je die garagebox financieren? Met deze drie tips helpen wij je voordelig geld lenen voor je garagebox.

1. Lening garagebox kiezen

Voordelige financiering garagebox? Vergelijk het grootste aanbod leningen en vind snel de laagste rente. Vraag direct online aan en bespaar! Goedkoop geld lenen >>

Zowel wanneer je een garagebox koopt als wanneer je een garagebox aan je woning bouwt is een persoonlijke lening het voordeligst. De rente en looptijd staat vast, zodat je precies weet wat je betaalt en wanneer de lening is afgelost. Bovendien is de rente aftrekbaar als je de garage aan je woning bouwt. Extra voordelig dus.

Bouw je de garagebox aan je woning, dan is het verhogen van je hypotheek ook een oplossing. Dit kan echter alleen als je (na de bouw) overwaarde hebt.

2. Looptijd lening garagebox bepalen

Een persoonlijke lening heeft een looptijd van één tot tien jaar. Je maandlasten zijn lager wanneer je een langere looptijd kiest. “Dan ga ik toch voor de langste looptijd?” denk je nu vast. Het is tegenstrijdig, maar het is juist beter je looptijd zo kort mogelijk te houden. Een langere looptijd betekent dat je langer rente betaalt, waardoor je lening uiteindelijk duurder wordt dan met een kortere looptijd. Een kortere looptijd scheelt je toch al snel honderden tot zelfs duizenden euro’s.

3. Alle aanbieders financiering garagebox bekijken

Je hebt bepaald welke lening je wilt en welke looptijd, nu blijft nog de vraag over waar je de lening afsluit. Ga hiervoor niet zomaar naar de bank waar je de rest van je geldzaken regelt. Hoewel het een makkelijke optie lijkt, gooi je er geld mee weg. Grotere banken vragen namelijk een hogere rente dan kleinere, online kredietverstrekkers. Vergelijk daarom aanbieders en houd je lening goedkoop.

Goedkoop je garagebox financieren was nog nooit zo makkelijk!
Kredietverstrekkers vergelijken veel moeite? Niet met ons overzicht. Wij hebben de aanbieders alvast voor je op een rijtje gezet. Vul je leenbedrag in en je ziet direct jouw goedkoopste lening. Vraag daarna gelijk een gratis en vrijblijvende offerte aan. Geld lenen vergelijken >>
Nog geen reacties op "3 tips financiering garagebox"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen