Contact

Geld.nl beste vergelijkingssite voor leningen volgens WUA

Uit onderzoek van WUA blijkt dat consumenten Geld.nl zien als de beste vergelijkingssite voor het kiezen van een persoonlijke lening. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Wij willen met Geld.nl consumenten helpen de beste en voordeligste lening voor ieders persoonlijke situatie te kiezen. De uitkomst van het onderzoek laat zien dat we op de goede weg zijn.

Over het onderzoek

WUA voert elk halfjaar een online onderzoek uit waarbij aan consumenten wordt gevraagd een lening af te sluiten. De websites die zij hierbij tegenkomen, beoordelen ze op:

  • Vindbaarheid
  • Duidelijkheid van de informatie en het aanbod
  • Look & feel
  • Naamsbekendheid
  • Betrouwbaarheid
  • Hoe geneigd ze zijn om hier een lening af te sluiten (conversie)

Geld.nl als beste vergelijkingssite voor lenen

In het onderzoek van september 2023 komt Geld.nl als beste vergelijkingssite uit de bus. Boven Geld.nl staan de drie grote banken, ING, ABN AMRO en Rabobank, en het Rabobanklabel Freo. Geld.nl komt op de vijfde plaats en is daarmee de eerste vergelijkingssite voor leningen in dit rijtje.

Waarom lening vergelijken op Geld.nl?

Dit laat volgens ons ook zien dat veel consumenten zich nog niet genoeg bewust zijn van het belang van leningen vergelijken. Elke bank of kredietverstrekker hanteert immers andere rentetarieven voor hun leningen en het verschil tussen de laagste en de hoogste rente voor een lening loopt al snel op tot honderden euro’s per jaar. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat consumenten door te vergelijken en te kiezen voor de goedkoopste lening voor hun situatie gemiddeld 783 euro besparen op de totale rentekosten van hun lening. Je bespaart dus een hoop geld door niet zomaar naar je eigen bank te stappen als je een lening wilt afsluiten

Bovendien vergelijk je op Geld.nl het meest complete aanbod leningen van Nederland en hebben alle kredietverstrekkers die we vergelijken een AFM-vergunning. Zo vind je altijd een voordelige en verantwoorde lening en betaal je nooit onnodig te veel.

Nog geen reacties op "Geld.nl beste vergelijkingssite voor leningen volgens WUA"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen