Geld.nl is dé onafhankelijke zorgvergelijker

Als Geld.nl willen we jou altijd het beste financiële product bieden tegen de laagste prijs. Om dit waar te maken, zorgen we dat jij altijd een 100% onafhankelijke vergelijking krijgt. Of het nu om je zorgverzekering gaat of om andere financiële producten. In dit artikel leggen we je graag uit hoe wij onze positie als onafhankelijke zorgvergelijker waarborgen.

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken op Geld.nl 

Onafhankelijk zorgverzekeringen vergelijken? Maak op Geld.nl direct een onafhankelijke vergelijking voor je zorgverzekering en bespaar tot wel 300 euro per jaar! Goedkoopste zorgverzekering 2018 >>

Maak je een vergelijking voor je zorgverzekering op Geld.nl, dan zijn de resultaten uitsluitend gebaseerd op jouw zorgwensen en de laagste premie. Je vult in onze zorgvergelijker namelijk eerst enkele gegevens over jezelf in en welke zorg je wilt verzekeren. Vervolgens zoeken wij voor jou alle verzekeringen die aansluiten bij jouw wensen. De goedkoopste verzekering tonen we altijd bovenaan, ook als wij geen afspraken hebben gemaakt met die verzekeraar.

Hebben wij met de verzekeraar geen afspraken, dan kun je de verzekering niet afsluiten op Geld.nl. Maar je kunt natuurlijk altijd zelf nog de verzekering afsluiten via de website van de verzekeraar.

Onafhankelijke zorgvergelijken - Zo compleet mogelijk

Bij onafhankelijkheid hoort volgens ons ook dat we jou een zo compleet mogelijke vergelijking bieden. Voor onze zorgvergelijker gebruiken we gegevens die we krijgen van dataleverancier Zorgweb. Daarnaast leveren enkele zorgverzekeraars zelf hun gegevens bij ons aan. Zorgverzekeraars die geen gegevens verstrekken aan Geld.nl of aan Zorgweb, kunnen we helaas niet tonen in de vergelijking.

In het overzicht met zorgverzekeraars zie je welke zorgverzekeraars wij meenemen in onze vergelijking.

Zorgverzekering vergelijken onafhankelijk - Hoe verdienen wij geld

Anders dan bijvoorbeeld Independer wordt Geld.nl niet gefinancierd door een verzekeraar of buitenlands partij. Ook dat sterkt ons in onze onafhankelijkheid. Independer is onderdeel van verzekeringsmaatschappij Achmea, met merken als Zilveren Kruis, Avéro Achmea en FBTO. 

Wij verdienen ons geld doordat wij een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar als jij via onze website een verzekering afsluit. Deze vergoeding gebruiken wij om de website te verbeteren en natuurlijk voor onze bedrijfs- en personeelskosten. Het betalen van een vergoeding door de verzekeraar heeft geen invloed op welke producten wij tonen of de volgorde van de resultaten.

Geld dat we overhouden, geven we terug aan jou!

Omdat wij onze kosten laag houden, blijft een deel van de vergoeding die we van verzekeraars krijgen ‘over’. Dat geld geven we weer terug aan jou via een eenmalige teruggave. Zoals je ziet in onze zorgvergelijker, krijg je bij sommige verzekeringen een geldbedrag terug. Dit komt bovenop de korting die we al voor jou geregeld hebben. De eenmalige teruggave loopt op tot enkele tientjes per persoon.

Deze retouractie is uniek in Nederland. Daarom sluit je via Geld.nl altijd dezelfde zorgverzekeringen af, maar dan goedkoper!

Besparen op je zorgverzekering maar niet op je zorg?Het kan! Geef ons je zorgwensen door en wij tonen je alle zorgverzekeringen die daarbij passen. Zo vind je snel de beste én de goedkoopste zorgverzekering. Zorgverzekering vergelijken >>
2 reacties op "Geld.nl is dé onafhankelijke zorgvergelijker"
 
Reacties
 • Johan Terpstra 23 oktober 2014
  Toch interessant. U schrijft eerst ''Anders dan bijvoorbeeld Independer en hoyhoy.nl wordt Geld.nl niet gefinancierd door een verzekeraar ...''

  En een alinea verder ''Wij verdienen ons geld doordat wij een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar ...''.

  Dit moet u toch echt even beter uitleggen.
 • Redactie Geld.nl 24 oktober 2014
  Bedankt voor je reactie. Wat wij hier aangeven is dat wij, anders dan Independer, geen verzekeraar als aandeelhouder hebben.

  Als je via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij uiteraard wel een vergoeding van de betreffende verzekeringmaatschappij. Dit is een vergoeding voor onze diensten, maar hiermee koopt de verzekeraar bij ons geen invloed op de resultaten in de vergelijking.
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl