Contact

Veranderingen basisverzekering 2016 (infographic)

Ook in 2016 verandert de inhoud van de basisverzekering. Er worden dit jaar alleen maar behandelingen en medicijnen extra toegevoegd aan het basispakket. Er verdwijnt dus niets uit de dekking van de basisverzekering. Verder gaat het eigen risico omhoog van 375 naar 385 euro in 2016 en hoeven kinderen tot 18 jaar geen eigen bijdrage meer te betalen voor de hoortoestellen. In de onderstaande infographic hebben wij voor jou alle veranderingen inzichtelijk gemaakt.  Zo zie je direct of de wijzigingen ook van invloed zijn voor jou.

Infographic veranderingen basisverzekering 2016

Vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering bij jouw zorgwensen!

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering?Vergelijk en bespaar! Geef ons je zorgwensen door en wij tonen je de goedkoopste zorgverzekeringen die daarbij passen. Zorgverzekering vergelijken
2 reacties op "Veranderingen basisverzekering 2016 (infographic)"
 
Reacties
  • Brouwer 05 november 2015
    Zou wel eens willen weten hoe het met de vergoedingen van de tandarts zit.
  • Redactie Geld.nl 05 november 2015
    Tandartskosten voor verzekerden vanaf 18 jaar vallen niet onder de basisverzekering. Je kunt hiervoor een aanvullende tandverzekering afsluiten. De voorwaarden van deze verzekeringen verschillen per verzekeraar en zijn helaas nog niet bekend voor 2016.
    Meestal geldt dat de zorgverzekeraar 75% tot 100% van de kosten vergoedt tot een maximaal bedrag van 250, 500, 750 of 1.000 euro. Voor de uitgebreidste verzekeringen geldt vaak een medische acceptatie.
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen