Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Veranderingen basisverzekering 2017 (Infographic)

Ook in 2017 verandert de inhoud van de basisverzekering. Het meest in het oog springende is de stijgende basispremie. Gemiddeld gaat deze met zo’n 7% omhoog. Daar staat tegenover dat plastische chirurgie deels terugkomt in het basispakket van de zorgverzekering 2019, net zoals fysiotherapie voor mensen met etalagebenen en implantaten voor jongeren tot 23 jaar bij ontbrekende tanden door een afwijking of ongeval. Ook nieuw in het basispakket is het tijdelijk verblijf in een zorghotel of verpleeghuis en medisch noodzakelijke besnijdenis.

In de onderstaande Infographic hebben wij voor jou alle veranderingen inzichtelijk gemaakt.  Zo zie je direct of de wijzigingen ook van invloed zijn voor jou.

Infographic veranderingen basisverzekering 2017


Vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering bij jouw zorgwensen!

Biedt de basisverzekering voor jou voldoende dekking? Kijk dan in dit overzicht om start direct met de basisverzekering vergelijken.

Heb je naast de verplichte basisverzekering nog aanvullende zorgwensen? Dan helpen wij je met onze Zorgvergelijker 2019 om de beste keuze te maken op basis van jouw zorgwensen. Zo vind je altijd de best passende zorgverzekering die past bij jouw situatie.

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering?Geef ons je zorgwensen door en wij tonen je alle zorgverzekeringen die daarbij passen. Zo vind je snel de beste én de goedkoopste zorgverzekering voor jou. Zorgverzekering vergelijken >>
Nog geen reacties op "Veranderingen basisverzekering 2017 (Infographic)"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl