Contact

Zorgverzekering via Geld.nl slimme keuze volgens dagblad Metro

Wie zijn zorgverzekering vergelijkt en afsluit via Geld.nl is vaak goedkoper uit dan bij andere vergelijkingssites of bij de verzekeraar zelf. Dit kan tot wel 140 euro per jaar verschil maken. Dit blijkt uit een analyse van Betch.nl waar dagblad Metro  vandaag over publiceerde. Geld.nl komt hierin als beste keuze naar voren.

Geld.nl biedt de laagste premie

Betch.nl vergeleek naast Geld.nl de premies van Independer, Hoy Hoy.nl, Zorgkiezer.nl en de Consumentbond. In het artikel haalt Metro drie vergelijkingen aan. Bij alle drie komt Geld.nl als goedkoopste uit de bus. Wij bieden de laagste premie voor de basisverzekering met vrije zorgkeuze van Univé, de basisverzekering van Pro Life en de zorgverzekering van Delta Lloyd met een aanvulling voor fysiotherapie en voor tandartskosten.

Waarom is Geld.nl zo goedkoop?

Door onze kosten laag te houden en goede afspraken te maken met verzekeraars kunnen wij een deel van de vergoeding die wij ontvangen teruggeven aan de consument. Andere vergelijkingssite bieden soms ook kortingen, maar onze kortingen zijn vaak het hoogst, blijkt uit de analyse van Betch.nl.

Maar Geld.nl is meer dan alleen de goedkoopste

Wij bieden jou graag de best passende verzekering tegen de scherpste premie. Een slimme keuze is meer dan alleen een goedkope zorgverzekering. De polis moet vooral goed passen bij jouw wensen. Daarom vergelijk je bij Geld.nl de zorgverzekeringen op basis van jouw eigen zorgwensen. Vervolgens tonen wij je alle polissen die passen bij jouw wensen. We sorteren ze op premie, zodat voor jou direct helder is hoe de vergelijking tot stand komt. Zo vind je via Geld.nl altijd een zorgverzekering die past bij jouw wensen tegen een scherpe premie. “Dat noemen wij pas echt een slimme keuze!”, zegt Sieto de Vries van Geld.nl “Het is mooi om te zien dat nu ook door onderzoek van Betch.nl wordt bevestigd dat wij de slimste keuze zijn.”

Nog geen reacties op "Zorgverzekering via Geld.nl slimme keuze volgens dagblad Metro"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen