Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Over Geld.nl blog

Waarom zijn we met een Geld.nl blog begonnen? Op de eerste plaats omdat we Geld.nl graag een gezicht willen geven. Daarnaast willen we de dialoog aangaan met jou, de consument. We willen direct kunnen reageren op wat jou bezighoudt, maar ook op wat er speelt onder experts en professionals in de financiële wereld.

Wat vind je op het weblog van Geld.nl?

Op het Geld.nl blog verschijnen dagelijks meerdere blogposts over kwesties, actualiteiten, events en opvallendheden in de financiële wereld. Het blog is natuurlijk ook een uitstekende plek voor het bekendmaken van nieuwe acties en ideeën rondom Geld.nl als financiële vergelijkingssite.

Informatie over experts op het blog van Geld.nl

Naast blogposts geschreven door onze eigen redactie, verschijnen er ook regelmatig blogposts van mensen die werkzaam zijn binnen de financiële wereld. Vanuit hun eigen expertise bloggen de financiële experts maandelijks over zaken die hen opvallen. Uiteraard gaan ook zij graag over die onderwerpen de dialoog aan met jou.

Social media

Social media spelen op ons blog ook een grote rol. Doordat blogposts deelbaar zijn via verschillende social mediakanalen, bereiken we een divers en groot publiek. Bovendien bieden we jou daarmee de kans zaken die je interessant vindt, te delen met je volgers en vrienden. Zodat zij zich ook in de discussie kunnen mengen.

Reageren en gegevens Geld.nl blog

Het staat iedereen vrij op blogposts te reageren. Onder elke blog vind je een reactieformulier. De media verwijzen wij graag naar onze press room.

Bekijk ook onze huisregels.

Meer over Geld.nl lees je hier.

Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl