Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!

Niet alleen besparen door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking, maar ook nog eens een mooi cadeau bij je autoverzekering krijgen? Vanaf vandaag kan het op Geld.nl. Sluit je via onze website een autoverzekering af, dan krijg je bij de meeste autoverzekeringen een uniek cadeau erbij. Uniek, want je krijgt het alleen bij Geld.nl. Zo heb je zeker de allerbeste deal voor je autoverzekering te pakken!

Wat voor cadeau krijg ik bij mijn autoverzekering?

Je krijgt gratis een Bol.com bon ter waarde van 30 euro cadeau als je je autoverzekering via Geld.nl afsluit.

Tip! Natuurlijk willen we wel dat je de autoverzekering kiest die het best past bij je auto. Tijdens je autoverzekering berekenen op Geld.nl geven we je hierover advies. Zo maak je altijd een goede keuze!

Voorwaarden autoverzekering met cadeau

Aan de autoverzekering cadeau zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

 • Het cadeau geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de vergelijking zie je bij welke autoverzekeringen je de Bol.com bon ter waarde van 30 euro cadeau krijgt.
 • De verzekeraar moet je aanvraag accepteren én je eerste maandpremie succesvol kunnen afschrijven.

Je ontvangt het bedrag dus pas nadat je de eerste maandpremie hebt betaald. Zodra wij hiervan een bevestiging ontvangen van de verzekeraar (dat kan tot drie maanden duren), maken wij het bedrag naar je rekening over. We sturen je hierover een bevestiging per e-mail.

Hoe kan ik een autoverzekering met cadeau aanvragen?

Je auto direct verzekeren met cadeau doe je in 5 stappen:

 1. Maak een vergelijking en kies de beste deal voor je autoverzekering met cadeau
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul enkele gegevens in over je auto
 4. Beantwoord de slotvragen
 5. Bevestig je aanvraag
Betaal niet onnodig te veel voor je nieuwe autoverzekering!Mét of zonder cadeau, je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je gemiddeld 282 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken
4 reacties op "Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!"
 
Reacties
 • frank 28 december 2021
  als ik 2 autoverzekeringen neem krijg ik dan ook 2 x bol bonnen
 • Redactie Geld.nl 28 december 2021
  Hallo Frank,

  Als je 2 kentekens verzekert dus 2 aparte auto's d.m.v. 2 aparte aanvragen, dan krijg je inderdaad ook 2x de Bol.com bon.
 • Kayleigh 25 januari 2022
  Hi,

  Op het moment dat je de eerste betaling hebt voldaan en je polisblad er is, dan heeft de verzekeraar je toch geaccepteerd? Waarop is het wachten op de bon dan?
 • Joanne van leur 31 mei 2022
  Ik heb 1 maart via jullie een auto verzekering bij Allianz afgesloten en zou een bol.com bon krijgen .Wil graag weten of dit niet goed is gegaan ?.
  Hopende op een antwoord
  Met vriendelijke groet
  Joanne van Leur
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten