Contact

Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!

Niet alleen besparen door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking, maar ook nog eens een mooi cadeau bij je autoverzekering krijgen? Vanaf vandaag kan het op Geld.nl. Sluit je via onze website een nieuwe autoverzekering af (dus niet een verzekering bij je huidige verzekeraar), dan krijg je bij de meeste autoverzekeringen een uniek cadeau erbij. Uniek, want je krijgt het alleen bij Geld.nl. Zo heb je zeker de allerbeste deal voor je autoverzekering te pakken!

Wat voor cadeau krijg ik bij mijn autoverzekering?

Ga je een nieuwe autoverzekering afsluiten via Geld.nl, dan krijg je een bol. cadeaukaart ter waarde van 40 euro cadeau. Je kunt deze vrij besteden bij bol., dus je bepaalt zelf wat je ermee koopt. Let op! Deze actie geldt alleen als je een nieuwe autoverzekering afsluit, bijvoorbeeld:

 • Voor een auto die nieuw in je bezit is
 • Als je je bestaande auto bij een andere verzekeraar onderbrengt

Je komt dus niet in aanmerking voor de actie als je voor je bestaande auto een verzekering bij je huidige verzekeraar afsluit.

Tip! Natuurlijk willen we wel dat je de autoverzekering kiest die het best past bij je auto. Tijdens je autoverzekering berekenen op Geld.nl geven we je hierover advies. Zo maak je altijd een goede keuze!

Voorwaarden autoverzekering met cadeau

Aan de autoverzekering cadeau zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

 • Het cadeau geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde autoverzekeringen. In de vergelijking zie je bij welke autoverzekeringen je de bol. cadeaukaart krijgt.

 • De verzekeraar moet je aanvraag accepteren én je eerste maandpremie succesvol kunnen afschrijven.

 • Je ontvangt de bol. cadeaukaart dus nadat je de eerste maandpremie hebt betaald. Zodra wij hiervan de bevestiging ontvangen van je verzekeraar (dat kan tot drie maanden duren), ontvang je binnen één week de gegevens van de bol. cadeaukaart. We sturen je deze gegevens per e-mail toe.

Het kan gebeuren dat de mail met de gegevens voor de bol. cadeaukaart in je spambox (ongewenste mail) terecht is gekomen. Controleer dit dus voor de zekerheid. Heb je de bon toch niet ontvangen of andere vragen? Stuur dan een mail naar service@geld.nl.

Betaal niet onnodig te veel voor je nieuwe autoverzekering!Mét of zonder cadeau, je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je gemiddeld 237 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken
30 reacties op "Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!"
 
Reacties
 • frank 28 december 2021
  als ik 2 autoverzekeringen neem krijg ik dan ook 2 x bol bonnen
 • Redactie Geld.nl 28 december 2021
  Hallo Frank,

  Als je 2 kentekens verzekert dus 2 aparte auto's d.m.v. 2 aparte aanvragen, dan krijg je inderdaad ook 2x de Bol.com bon.
 • Kayleigh 25 januari 2022
  Hi,

  Op het moment dat je de eerste betaling hebt voldaan en je polisblad er is, dan heeft de verzekeraar je toch geaccepteerd? Waarop is het wachten op de bon dan?
 • Joanne van leur 31 mei 2022
  Ik heb 1 maart via jullie een auto verzekering bij Allianz afgesloten en zou een bol.com bon krijgen .Wil graag weten of dit niet goed is gegaan ?.
  Hopende op een antwoord
  Met vriendelijke groet
  Joanne van Leur
 • Peter 20 oktober 2022
  Hoi is nu 6 weken geleden dat ik ''m afgesloten heb de autoverzekering. Bij de voorwaarden stond. Bij acceptatie na 6 weken de bon.nu lees ik dat het wel 3 maanden kan duren. Volgens mij laten jullie dat zo lang duren zodat mensen het vergeten. Kan het fout hebben maar tis wel een lokkertje die 30 euro.
 • Mike Willems 10 november 2022
  6/8 via jullie een autoverzekering afgesloten bij Allianz. Nu, 3 maanden later, helaas nog geen cadeaukaart van Bol.com mogen ontvangen.. wel is de verzekering meteen geaccepteerd!
 • Peter 11 november 2022
  Weinig reactie op mijn bericht. Dat wordt een klacht dan maar. Geld.nl
  Voor mij nie meer iig.
 • Diana 16 november 2022
  Inmiddels 4 maanden geleden 2 auto''s verzekerd en nog steeds geen bonnen van Bol.com gehad!
  Wanneer gaan jullie deze uitgeven?
 • Samantha 24 november 2022
  Ik heb dezelfde klacht als veel mensen, namelijk geen bol.com bon! Wij zijn meer dan 3 maanden verder en niks ontvangen. Zeer slordig dit.
  Ik hoop snel een reactie van u te ontvangen.
 • Esther 05 december 2022
  Hier ook een autoverzekering afgesloten via Geld.nl, de verzekering is gelijk geaccepteerd en het bedrag afgesloten. Wanneer komt de Bol.com bon?
 • Roy 21 december 2022
  Ik heb zoals de meeste klanten hier op Geld.nl al eerder aangegeven mijn autoverzekering ruim vijf maanden geleden afgesloten en nimmer een Bolcom cadeau ontvangen.
  Voor mij is dit de eerste en tevens laatste keer dat ik in zee ben gegaan met Ditzo én Geld nl
  Het is gewoon een volksverlakkerij wat deze twee bedrijven doen.
  Ik hoop dat men vooraf de reviews leest eer men met deze twee bedrijven in zee gaat. Kijk ook Trustpilot na, zeer informatief!
 • robert 23 december 2022
  Hi,
  Ik heb een autoverzekering aangevraagd via delink van geld.nl.
  Mijn verzekering loopt inmiddels maar hoe wet ik of de bol.com in behandeling is bij jullie en of de aanvraag goed is gegaan via jullie link?
  Het zou fijn zijn als ik van jullie een bevestiging had ontvangen om aan te geven dat de aanvraag ook bij jullie in behandeling is.
 • H Dijkstra 02 juni 2023
  ik heb via geld.nl een autoverzekering afgesloten bij FBTO
  Hierbij krijg je bol.com bon van 50 euro hoelang duurt het voor
  dat ik deze bon krijg?
  ik ben geaccepteerd en de premie is voor een jaar betaald.
  Wanneer komt de Bon
  mvrgr

  H Dijkstra
  Dwarswijk 41
  9202bm Drachten
  tel 0624157128
 • Michael 11 juni 2023
  Ik heb via geld.nl een autoverzekering afgesloten bij Nationale Nederlanden op 29 april. Ik zou graag willen weten wanneer ik de bol.com bon van 20 euro kan verwachten.
  Mvg, Michael
 • Ans 22 juni 2023
  Ik heb 5 weken geleden een autoverzekering via jullie afgesloten.Ik heb meteen voor een jaar alles betaald.
  Wanneer kan ik nu de bol.com bon van €20,- verwachten?
  Mvg, Ans • Redactie Geld.nl 25 juli 2023
  Beste lezers,

  Voor persoonlijke vragen over wanneer je de Bol.com bon ontvangt, kun je het beste een mail sturen naar service@geld.nl.

  Houd er rekening mee dat de doorloop tot ongeveer 12 weken kan duren.

  Groeten,
  Redactie Geld.nl
 • Ali 29 september 2023
  Goedemiddag,

  Een maand geleden auto verzekering aangesloten via geld.nl
  Nog steeds geen cadeaubon gekregen! • Ben de Wolff 13 oktober 2023
  Ik heb nog steeds mijn bol.com bon niet ontvangen en op e-mails reageren jullie ook niet. Waar blijft mijn bon?
 • Redactie Geld.nl 20 oktober 2023
  @Ben de Wolff, bedankt voor het doorgeven. Volgens onze gegevens is er al twee keer een Bol.com bon naar je gestuurd. Zou je eens willen kijken of de mails misschien in je ongewenste mail terecht zijn gekomen?
 • Pieter 03 november 2023
  Even een positieve noot: vanmorgen gevraagd hoe het staat met mijn cadeaukaart. Nu, nog geen 5 uur later, heb ik 2x reactie gehad van de klantenservice én heb ik de cadeaukaart binnen dankzij proactief handelen van medewerkster Charlotte.

  5 sterren voor de klantenservice. Bedankt!
 • Linda Ton - Duininck 12 december 2023
  Begin september via geld.nl een autoverzekering afgesloten met daarbij een beloofde cadeaubon van €20,- van bol.com.
  Inmiddels 3 maanden verder, meermaals contact gehad met geld.nl en nog steeds de beloofde bon niet binnen.
  Men houdt zich vast aan terugkoppeling van verzekeraar, wat 6-8 weken kan duren. Inmiddels zijn we die periode al ruimschoots voorbij. Wanneer kan ik de bon verwachten?
 • Bas 04 januari 2024
  Wasstraatpas codes ontvangen en dan ga je kijken waar ik terecht kan, alleen bij kleine wasstraatjes en niet eens in mijn woonplaats. Moet er weer voor rijden, nou lekker dan! Cadeau van niks dus...
 • Ricky 21 januari 2024
  Eind 2023 een autoverzekering Allianz Direct via geld.nl afgesloten. So far so good..
  Email gekregen 20-12-2023 met - zoals beloofd - een “wasstraatpas” waarde EUR 48 gekregen, feitelijk bestaande uit 4 codes.
  Elke code goed voor een wasbeurt van “minimaal” EUR 12,- . Twijfel nu. Is een code ook geldig voor een wasbeurt geprijsd EUR 15,- ?
  Of moet je dan bij gaan betalen…

  Is een jaar geldig. Per wasstraat echter maximaal 1 code per 3 maanden in te wisselen. Dat wordt dus óf naar een andere plaats rijden hoezo milieuvriendelijk of die 3 maanden EXACT in de gaten houden. hoezo gebruikersvriendelijk
  Registreren via aangegeven website, ook hier weer op letten want een eenmaal geregistreerde code is maximaal 90 dagen geldig.
  Bij registreren code zou je een bevestiging bericht moeten ontvangen. Ook hier is het weer oppassen: In die vestiging zit een activeringslink die je pas mag gebruiken wanneer je “klaar bent” om de auto te wasssn. Na activering 1 uur de tijd om je auto te wassen ???

  Dit verzin je toch niet.. Ziet geld.nl niet in dat dit irritatie op wekt ? Het LIJKT er op eerst te promoten met zo’n autowassen pas, maar vervolgens te hopen dat zoveel mogelijk mensen het daadwerkelijk gebruiken ontmoedigend raken.

  Tja. Was ik maar klaar met schrijven. Bij registreren eerste van de vier codes nooit geen bevestiging ontvangen. En nu wordt op de website aangeven “reeds geactiveerd”. Dan maar een bericht naar support van de website. Geen reactie. Vervolgens een bericht vanaf een alternatief e-mail adres. Geen reactie.. Wat gaat er gebeuren bij registreren overigen codes….

  Ik denk dat geld.nl maar weer beter terug kan schakelen naar bol.com bonnen of iets. Als daar iets mee is, kun je tenminste nog met geld.nl zelf contact op nemen…
 • Harry 25 januari 2024
  Heb ook een mailtje ontvangen met 4 codes dus geen pasje na activeren van een code, melding “ pas gebruiken “ kan je de wasstraat uitzoeken, na dit gedaan te hebben, besvestigen, dan een pagina waar de medewerker een lokatiecode moet invullen ?
  Dus in mijn geval met mijn IPad naar de wasstraat, waar de medewerker ook niet weet wat te doen.
  Lijkt me een Bol.com bon toch handiger en makkelijker te gebruiken
 • Mukhtaar 29 januari 2024
  Was goed
 • Ghalim 04 maart 2024
  Hallo
  ik heb nieuwe auto verzekeringen afsloten bij Allianz direct ik heb een cadeau bon gekregen maar ik weet het niet welke wasstraat moet ik zijn

  A.Ghalim
  pijlstraat 121
  4205dc Gorinchem
  Met vriendelijke groet
 • M. Schilperoord 24 maart 2024
  In januari 2024 een autoverzekering afgesloten, heb nog steeds mijn wasstraatpas van 12 euro niet gehad. En ook zou ik een bol.com cadeau bon van 40,- euro krijgen. Nou nog steeds niets ontvangen. Duurt wel lang zeg.
 • Redactie Geld.nl 03 april 2024
  Beste lezers,

  Voor inhoudelijke vragen over de wasstraatpas kun je het beste naar https://www.wasstraatpas.nl/ gaan. Zij zijn de uitvoerder van deze actie en kunnen je verder helpen met al je vragen en klachten.

  Mvg,
  Team Geld.nl
 • karima azmaa 05 juni 2024
  ik heb 3 zorgverzekeringen via jullie en zou 20 euro tegoed bon krijgen. we zijn nu al een half jaar verder nog niks via mail ontvangen wanneer ontvang ik het.
 • Z.G. 10 juli 2024
  Ik heb een just zorgverzekering via geld.nl aangesloten .
  Tot heden heb ik de bol.com cadeau bon van 20 euro nog steeds niet gekregen.het is nu 7 manden geleden.
  Ik heb verschillende e mails naar jullie gestuurd ik krijg nooit een antwoord.
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen