Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!

Niet alleen besparen door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking, maar ook nog eens een mooi cadeau bij je autoverzekering krijgen? Vanaf vandaag kan het op Geld.nl. Sluit je via onze website een autoverzekering af, dan krijg je bij de meeste autoverzekeringen een uniek cadeau erbij. Uniek, want je krijgt het alleen bij Geld.nl. Zo heb je zeker de allerbeste deal voor je autoverzekering te pakken!

Wat voor cadeau krijg ik bij mijn autoverzekering?

Je krijgt bij je autoverzekering via Geld.nl een tankpas met een tegoed van maximaal 35 euro cadeau. De eerste kilometers die je rijdt met je nieuwe auto(verzekering), zijn dus op kosten van Geld.nl. Het tegoed op de tankpas hangt af van de dekking die je kiest:

 • WA– Tankpas van € 15
 • WA + beperkt casco– Tankpas van € 25
 • All risk– Tankpas van € 35

Tip! Natuurlijk willen we wel dat je de dekking kiest die het best past bij je auto. Tijdens je autoverzekering berekenen op Geld.nl geven we je hierover advies. Zo maak je altijd een goede keuze!

Voorwaarden autoverzekering met cadeau

Aan de autoverzekering met tankpas cadeau zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

 • De tankpas geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de vergelijking zie je bij welke verzekeringen je een gratis tankpas krijgt.
 • De verzekeraar accepteert je aanvraag én je eerste maandpremie wordt succesvol afgeschreven.

Je ontvangt de tankpas dus pas nadat je de eerste maandpremie hebt betaald. Zodra wij hiervan een bevestiging ontvangen van de verzekeraar, krijg je van ons een e-mail met daarin uitleg over je gratis tankpas.

Hoe kan ik een autoverzekering met cadeau aanvragen?

Je autoverzekering afsluiten met cadeau doe je in 5 stappen:

 1. Maak een vergelijking en kies de beste deal voor je autoverzekering met cadeau
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul enkele gegevens in over je auto
 4. Beantwoord de slotvragen
 5. Bevestig je aanvraag

Action tag: Betaal niet onnodig te veel voor je nieuwe autoverzekering!
Mét of zonder cadeau, je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering!
Autoverzekering vergelijken 

Nog geen reacties op "Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen