Klantenservice

Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!

Niet alleen besparen door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking, maar ook nog eens een mooi cadeau bij je autoverzekering krijgen? Vanaf vandaag kan het op Geld.nl. Sluit je via onze website een autoverzekering af, dan krijg je bij de meeste autoverzekeringen een uniek cadeau erbij. Uniek, want je krijgt het alleen bij Geld.nl. Zo heb je zeker de allerbeste deal voor je autoverzekering te pakken!

Wat voor cadeau krijg ik bij mijn autoverzekering?

Je krijgt gratis een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau als je je autoverzekering via Geld.nl afsluit. Wil je precies weten hoe dit werkt? Bekijk dan deze video waarin budgetcoach Eef van Opdorp en autoverzekering expert Amanda Bulthuis het uitleggen.

Tip! Natuurlijk willen we wel dat je de autoverzekering kiest die het best past bij je auto. Tijdens je autoverzekering berekenen op Geld.nl geven we je hierover advies. Zo maak je altijd een goede keuze!

Voorwaarden autoverzekering met cadeau

Aan de autoverzekering cadeau zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

 • Het cadeau geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de vergelijking zie je bij welke autoverzekeringen je de Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau krijgt.
 • De verzekeraar moet je aanvraag accepteren én je eerste maandpremie succesvol kunnen afschrijven.

Je ontvangt het bedrag dus pas nadat je de eerste maandpremie hebt betaald. Zodra wij hiervan een bevestiging ontvangen van de verzekeraar (dat kan tot drie maanden duren), maken wij het bedrag naar je rekening over. We sturen je hierover een bevestiging per e-mail.

Hoe kan ik een autoverzekering met cadeau aanvragen?

Je autoverzekering afsluiten met cadeau doe je in 5 stappen:

 1. Maak een vergelijking en kies de beste deal voor je autoverzekering met cadeau
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul enkele gegevens in over je auto
 4. Beantwoord de slotvragen
 5. Bevestig je aanvraag
Betaal niet onnodig te veel voor je nieuwe autoverzekering!Mét of zonder cadeau, je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Vergelijk daarom zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je gemiddeld 237 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken
12 reacties op "Autoverzekering met cadeau via Geld.nl!"
 
Reacties
 • frank 28 december 2021
  als ik 2 autoverzekeringen neem krijg ik dan ook 2 x bol bonnen
 • Redactie Geld.nl 28 december 2021
  Hallo Frank,

  Als je 2 kentekens verzekert dus 2 aparte auto's d.m.v. 2 aparte aanvragen, dan krijg je inderdaad ook 2x de Bol.com bon.
 • Kayleigh 25 januari 2022
  Hi,

  Op het moment dat je de eerste betaling hebt voldaan en je polisblad er is, dan heeft de verzekeraar je toch geaccepteerd? Waarop is het wachten op de bon dan?
 • Joanne van leur 31 mei 2022
  Ik heb 1 maart via jullie een auto verzekering bij Allianz afgesloten en zou een bol.com bon krijgen .Wil graag weten of dit niet goed is gegaan ?.
  Hopende op een antwoord
  Met vriendelijke groet
  Joanne van Leur
 • Peter 20 oktober 2022
  Hoi is nu 6 weken geleden dat ik ''m afgesloten heb de autoverzekering. Bij de voorwaarden stond. Bij acceptatie na 6 weken de bon.nu lees ik dat het wel 3 maanden kan duren. Volgens mij laten jullie dat zo lang duren zodat mensen het vergeten. Kan het fout hebben maar tis wel een lokkertje die 30 euro.
 • Mike Willems 10 november 2022
  6/8 via jullie een autoverzekering afgesloten bij Allianz. Nu, 3 maanden later, helaas nog geen cadeaukaart van Bol.com mogen ontvangen.. wel is de verzekering meteen geaccepteerd!
 • Peter 11 november 2022
  Weinig reactie op mijn bericht. Dat wordt een klacht dan maar. Geld.nl
  Voor mij nie meer iig.
 • Diana 16 november 2022
  Inmiddels 4 maanden geleden 2 auto''s verzekerd en nog steeds geen bonnen van Bol.com gehad!
  Wanneer gaan jullie deze uitgeven?
 • Samantha 24 november 2022
  Ik heb dezelfde klacht als veel mensen, namelijk geen bol.com bon! Wij zijn meer dan 3 maanden verder en niks ontvangen. Zeer slordig dit.
  Ik hoop snel een reactie van u te ontvangen.
 • Esther 05 december 2022
  Hier ook een autoverzekering afgesloten via Geld.nl, de verzekering is gelijk geaccepteerd en het bedrag afgesloten. Wanneer komt de Bol.com bon?
 • Roy 21 december 2022
  Ik heb zoals de meeste klanten hier op Geld.nl al eerder aangegeven mijn autoverzekering ruim vijf maanden geleden afgesloten en nimmer een Bolcom cadeau ontvangen.
  Voor mij is dit de eerste en tevens laatste keer dat ik in zee ben gegaan met Ditzo én Geld nl
  Het is gewoon een volksverlakkerij wat deze twee bedrijven doen.
  Ik hoop dat men vooraf de reviews leest eer men met deze twee bedrijven in zee gaat. Kijk ook Trustpilot na, zeer informatief!
 • robert 23 december 2022
  Hi,
  Ik heb een autoverzekering aangevraagd via delink van geld.nl.
  Mijn verzekering loopt inmiddels maar hoe wet ik of de bol.com in behandeling is bij jullie en of de aanvraag goed is gegaan via jullie link?
  Het zou fijn zijn als ik van jullie een bevestiging had ontvangen om aan te geven dat de aanvraag ook bij jullie in behandeling is.
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten