Contact

Delta Lloyd wordt Nationale-Nederlanden, wat betekent dit voor jou?

Begin 2018 stopte Delta Lloyd met het aanbieden van bankproducten. En nu, een half jaar later, stopt de Nederlandse financiële dienstverlener ook met het aanbieden van verzekeringsproducten. Delta Lloyd is samengegaan met Nationale-Nederlanden. Maar wat betekent dit als je al een verzekering hebt lopen bij Delta Lloyd? Wat verandert er voor jou en wat moet je zelf doen?

Wat verandert er voor bestaande klantenvan Delta Lloyd?

Voorlopig verandert er (nog) helemaal niets voor bestaande klanten. Heb je een autoverzekering, een zorgverzekering of een inboedelverzekering lopen via Delta Lloyd, dan blijft het product, de premie en de voorwaarden precies hetzelfde tot het einde van de contracttermijn. De producten krijgen alleen een andere naam, namelijk die van Nationale-Nederlanden. 

Hoe het product er aan het eind van de contracttermijn uit komt te zien is nu nog niet helemaal duidelijk. Wel heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om over te stappen van verzekeraar. Misschien is dit namelijk wel een uitgelezen kans om flink te besparen op je verzekering.

Let op! Heb je een autoverzekering bij Delta Lloyd afgesloten via Geld.nl, dan blijft Geld.nl het eerste aanspreekpunt voor je autoverzekering.

Stap over en bespaar!

Overstappen van verzekeraar klinkt voor veel mensen als een hoop moeite. Dit is het echter niet meer. Sterker nog, het is heel makkelijk en waarschijnlijk bespaar je er ook nog een hoop geld mee. Online vergelijk je namelijk heel eenvoudig het grootste aanbod verzekeraars op premie en voorwaarden. Het enige dat jij nog moet doen is de verzekering kiezen met de laagste premie die aansluit op je wensen.

Zorgverzekering via Delta Lloyd naar Nationale-Nederlanden

Elk jaar heb je vanaf half november tot en met 31 december de mogelijkheid om te wisselen van zorgverzekeraar. Zo ook in dit geval. Wij raden je dan ook aan om in die periode een zorgvergelijking te maken. Check of de nieuwe polis van Nationale-Nederlanden voldoet en de premie bevalt, of dat er wellicht een andere zorgverzekering beter aansluit qua prijs en voorwaarden. 

Omdat het nog lang geen november is en wij heel goed begrijpen dat je niet continu met je zorgverzekering bezig bent, heb je de mogelijkheid je gratis aan te melden voor de Zorgalert. Zodra straks de zorgpremies voor 2019 bekend zijn, ben jij de eerste die dit van ons hoort. Zo heb je dan nog tijd genoeg om een goede vergelijking te maken en eventueel over te stappen van zorgverzekering.

De meeste Nederlanders betalen onbewust veel te veel.Jij waarschijnlijk ook! Maak daarom snel een vergelijking en zie direct hoeveel je elke maand bespaart op je autoverzekering door te kiezen voor een andere verzekeraar. Autoverzekering vergelijken
Nog geen reacties op "Delta Lloyd wordt Nationale-Nederlanden, wat betekent dit voor jou?"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen