Contact

Geld.nl is genomineerd voor de website van het jaar 2023!

Hoera! Het is Geld.nl weer gelukt! We zijn ook in 2023 weer genomineerd voor de Website van het jaar. Hiermee zijn we voor het zevende jaar op rij genomineerd voor deze prijs. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we in 2023 de prijs ook winnen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Je kunt vanaf vandaag (5 september 2023) op ons stemmen.

Stem en win mooie prijzen, zoals een Playstation 5

Met je stem help je ons, maar je hebt er ook zelf wat aan. Je maakt namelijk kan op erg mooie prijzen. De organisator, Multiscope, verloot onder alle stemmers namelijk:

  • 1 keer een Playstation 5 (ter waarde van € 550)*
  • 2 keer een Philips Airfryer XL (ter waarde van € 300)
  • 1 keer een Ninja Creami IJsmaker (ter waarde van € 250)*
  • 1 keer een Skydive Tandemsprong (ter waarde van € 200)
  • 5 keer een Air Up Starterspakket (ter waarde van € 200)

Stem hier op Geld.nl >>

Stemmen kan vanaf dinsdag 5 september tot en met vrijdag 20 oktober 2023.

*Om in aanmerking te komen voor deze prijzen moet je ook lid worden van het Multiscope panel. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Waarom stemmen op Geld.nl?

Wij zetten ons elke dag in om consumenten te helpen de voordeligste en beste verzekeringen, leningen, hypotheken of spaarproducten te vinden. Met onze vergelijkingen zorgen we dat niemand onnodig teveel hoeft te betalen voor zijn of haar financiële producten. En kom je er even niet uit? Dan helpen onze gecertificeerde financiële experts je graag verder.

Lees hier meer over Geld.nl en hoe wij werken.

Natuurlijk willen we de prijs voor de Website van het jaar 2023 gewoon heel graag winnen. Maar met je stem kan je ook laten blijken wat jij van onze website vindt, zodat wij weten welke dingen onze bezoekers waarderen en wat we nog verder kunnen verbeteren. Dus je stem uitbrengen is een goed moment om ons te laten weten wat we goed doen en wat je nog meer van ons verwacht. Je kunt je mening geven over het ontwerp, de navigatie en de inhoud van de website. Stem direct!

Website van het Jaar 2023 verkiezing – Hoe werkt het?

De Website van het Jaar is een online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. De verkiezing volledig objectief en onafhankelijk georganiseerd wordt door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 39 categorieën. Geld.nl is genomineerd in de categorie Vergelijking. In elke categorie kun je stemmen op één van de genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij kijkt een jurypanel naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website die de meeste stemmen krijgt van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl is genomineerd voor de website van het jaar 2023!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen