Klantenservice

Geld.nl is genomineerd voor de website van het jaar 2022!

We zijn ook in 2022 weer (voor het zesde jaar op rij!) genomineerd in de Website van het Jaar verkiezing. Om te winnen, hebben we jouw stem nodig. Je kunt vanaf 5 september stemmen. Zo help je ons dichterbij de titel te komen en maak je zelf kans op mooie prijzen.

Stem op Geld.nl en win mooie prijzen

Als je je stem uitbreng, maak je kans op de volgende prijzen:

  • 1 Playstation 5 ter waarde van € 500
  • 1 Fashioncheque met € 200 shoptegoed
  • 1 Apple of Samsung Smartwatch ter waarde van € 300
  • 1 bioscoopabonnement voor 1 jaar (waarde € 200)
  • 2 keer een Instax Mini camera ter waarde van € 200

Je kunt van maandag 5 september tot en met vrijdag 21 oktober stemmen op Geld.nl.

Wat doet Geld.nl?

Wij vinden dat niemand onnodig teveel moet betalen voor zijn financiële producten. Daarom helpen we je altijd de goedkoopste verzekering, lening of hypotheek te vinden die perfect past bij jouw wensen. Dit noemen we de beste deal. En die vind je dus eenvoudig met onze gratis vergelijkingen.

Om zeker te weten dat we altijd de beste deal voor je hebben, vergelijken we het grootste aanbod banken en verzekeraars op onze vergelijkingssite.

En kom je er even niet uit? Dan helpen onze gecertificeerde financiële experts je graag verder.

Lees hier meer over Geld.nl en hoe wij werken

Waarom stemmen op Geld.nl?

Natuurlijk willen we heel graag de Website van het Jaar verkiezing winnen, maar het allerbelangrijkste voor ons is dat klanten goed door ons geholpen worden en tevreden zijn. Dit jaar hielpen we al meer dan 30.000 consumenten  bij het vinden van de beste deal. Consumenten die via Geld.nl een vergelijking maakten, beoordelen ons met een 9,0!

Daarnaast zijn we continu bezig met het optimaliseren van de website om ervoor te zorgen dat je nóg gemakkelijker en sneller kunt vergelijken en besparen. Daarom horen we ook graag wat jij van onze website vindt, zodat we deze nog verder kunnen verbeteren. Dus je stem uitbrengen is een goed moment om ons te laten weten wat we goed doen en wat je nog meer van ons verwacht. Je kunt je mening geven over het ontwerp, de navigatie en de inhoud van de website.

Website van het Jaar 2022 verkiezing – Hoe werkt het?

De Website van het Jaar is een online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Deze wordt elk jaar volledig objectief en onafhankelijk georganiseerd wordt door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 39 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij kijkt een jurypanel naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website die de meeste stemmen krijgt van consumenten.
Nog geen reacties op "Geld.nl is genomineerd voor de website van het jaar 2022!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen