Contact

Vier de verjaardag van je autoverzekering!

Iedereen heeft er wel een, een abonnement waar je maar niet vanaf komt. Elk jaar wordt deze automatisch verlengd en ondertussen betaal je elke maand veel te veel voor wat je nodig hebt. Zo ook je autoverzekering. Zou het niet fijn zijn wanneer iemand je ruim van tevoren hierop aanspreekt en je ook nog de mogelijkheid geeft om direct actie te ondernemen? Is dat geen cadeautje?

Autoverzekering jarig? Dan verandert je premie!

De verjaardag van je autoverzekering. Dat klinkt heel feestelijk en sinds kort is het dat ook wel een beetje. We hebben namelijk een heel grote verjaardagskalender gemaakt, waarop we alle verjaardagen van autoverzekeringen bijhouden. Heb je via Geld.nl een autoverzekering afgesloten en is deze autoverzekering bijna jarig? Dan nemen we contact met je op, vertellen je wat de nieuwe premie wordt voor het volgende jaar en doen je een verbeterd voorstel als dat er is. Op die manier kun je eenvoudig en zonder veel moeite besparen op je autoverzekering.

Wat beïnvloedt je autopremie precies?

De premie van je autoverzekering wordt bepaald door:

  • Je schadevrije jaren
  • Je leeftijd
  • Wat voor auto je rijdt
  • De leeftijd van je auto
  • Waar je woont

Maar bijna alles is pas van invloed op de premievervaldatum, oftewel de verjaardag van je autoverzekering. Dan wordt de premie namelijk opnieuw berekend. Het enige andere moment waarop je premie direct wordt aangepast, is als je verhuisd.

Onafhankelijk en eerlijk je autoverzekering vergelijken

Er verandert elk jaar dus wel iets wat invloed heeft op je autoverzekeringspremie en waardoor een andere autoverzekering misschien wel goedkoper is. Om jou te ontzorgen vergelijken we dan niet alleen de premie van je huidige verzekeraar, maar kijken we ook naar andere verzekeraars. Vinden we ergens anders een goedkopere autoverzekering voor jou, dan geven we je een seintje en nemen we contact met je op. Dat bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar uiteindelijk ook een hoop geld.

Cadeautjes krijgen is altijd leuk!Zorg er dus voor dat ook jíj de laagste premie weet te krijgen op je autoverzekering en kom op onze verjaardagskalender terecht! Autoverzekering vergelijken
Nog geen reacties op "Vier de verjaardag van je autoverzekering!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen