Klantenservice

We zijn voor de 4e keer genomineerd voor de Website van het Jaar!

Geld.nl is voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de eretitel Website van het Jaar in de categorie Vergelijking. We zijn natuurlijk erg trots om opnieuw mee te dingen naar deze prijs voor de beste en populairste websites in Nederland.

Stem op Geld.nl en win mooie prijzen!

De Website van het Jaar is een publieksprijs en daarom hebben we jullie hulp nodig!. Je helpt ons niet alleen, je maakt zelf ook kans op mooie prijzen, namelijk:

  • Sonos Play:5
  • 5x Bol.com cadeaubon à € 100
  • Weekend in een viersterren hotel naar keuze t.w.v. € 350

Je kunt t/m 16 oktober je stem uitbrengen.

Waarom Geld.nl jouw stem verdient

Bij Geld.nl werken we dagelijks met veel passie en energie aan onze vergelijkingen om ervoor te zorgen dat jij de beste deal vindt voor je verzekering, lening, hypotheek of spaarproduct.

 Je vergelijkt op Geld.nl het grootste aanbod banken en verzekeraars. Dat houdt in dat je in de vergelijkingen op Geld.nl banken en verzekeraars ziet, die andere vergelijkingssites niet meenemen in hun vergelijkingen. Zo vind je altijd het beste én goedkoopste product dat past bij jouw wensen.

Daarnaast zijn we continu bezig met het optimaliseren van de website om ervoor te zorgen dat je nóg gemakkelijker en sneller kunt vergelijken en besparen . Dit jaar hielpen we al meer dan 20.000 consumenten bij het vinden van de beste deal. Consumenten die via Geld.nl een vergelijking maakten, beoordelen ons met een 9,0!

Website van het Jaar 2020 verkiezing – Hoe werkt het?

De Website van het Jaar is een online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Deze wordt elk jaar volledig objectief en onafhankelijk georganiseerd wordt door Multiscope en Emerce. De verkiezing bestaat uit 39 categorieën. In elke categorie kun je stemmen op één van de genomineerde websites. Per categorie worden twee awards uitgereikt:

  • De beste website: dit is de website met de hoogste beoordeling. Hierbij kijkt een jurypanel naar de inhoud van de website, het design, de navigatie en hoe vaak mensen de website aanbevelen bij vrienden of kennissen.
  • De populairste website: dit is de website die de meeste stemmen krijgt van consumenten.
Nog geen reacties op "We zijn voor de 4e keer genomineerd voor de Website van het Jaar!"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen