Klantenservice

Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering

Wie voor 2024 overstapt van zorgverzekering via Geld.nl krijgt een mooi cadeau bij de zorgverzekering. Sluit je t/m 31 december 2023 een nieuwe zorgverzekering af via Geld.nl, dan krijg je gratis een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau.

Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt. 

Meer weten over deze actie? Bekijk dan deze video waarin budgetcoach Eef van Opdorp en Zorgverzekering Expert Amanda Bulthuis uitleggen hoe de cadeauactie werkt.

Voorwaarden voor de actie

Om een Bol.com bon bij je zorgverzekering te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden van de gratis Bol.com bon ter waarde van 20 euro via Geld.nl zijn als volgt:

 • De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de zorgvergelijker zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol.com bon van € 20 krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
 • Je komt alleen in aanmerking als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Je krijgt dus geen Bol.com bon cadeau als je voor een andere dekking kiest bij dezelfde zorgverzekeraar.
 • Je vraagt de nieuw zorgverzekering via Geld.nl aan.
 • De zorgverzekeraar accepteert je aanvraag.
 • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
 • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Bol.com bon per zorgverzekering aanvraag

Zoals je hierboven leest, krijg je per aanvraag één Bol.com bon cadeau. Als je samen met je partner of volwassen kind dezelfde zorgverzekering aanvraagt, betaal je dus wel twee keer premie, maar je krijgt één cadeau.

Maar wist je dat dat het sowieso verstandiger is om de zorgverzekering 2024 voor jezelf, je partner en eventuele volwassen kinderen apart te regelen? De kans is groot dat ieder van jullie andere zorgbehoeften heeft en dus voor elk van jullie een andere zorgverzekering de beste keuze is. We raden dus aan om voor elke volwassene apart de zorgverzekering te vergelijken. Als je dan ook voor iedereen apart de zorgverzekering aanvraagt, krijg je ook nog eens allemaal je Bol.com bon cadeau.

Wanneer ontvang ik de Bol.com bon?

Wij versturen de Bol.com bon zodra wij van de verzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. We gaan er vanuit dat we in mei 2024 de eerste Bol.com bonnen kunnen versturen.

Het kan gebeuren dat de mail met de gegevens voor de Bol.com bon in je spambox (ongewenste mail) terecht is gekomen. Controleer dit dus voor de zekerheid. Heb je de bon toch niet ontvangen of andere vragen? Stuur dan een mail naar service@geld.nl.

32 reacties op "Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering"
 
Reacties
 • Lanko 23 december 2022
  Is de bol..com bon vrij te besteden en niet a la Independer in de gezondheidstore?
 • Henk 28 december 2022
  @ Lanko,


  Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt.
 • Wendy 29 december 2022
  Als ik op de site aangeef dat ik de bol.com bon wil ontvangen wordt ik niet doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Dit terwijl er bij deze zorgverzekering wel aangegeven staat dat ik een bol.com bon ontvang.
  Als ik aangeef dat ik afzie van de bol.com bon, dan wordt ik wel doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Wat gaat hier mis?
 • Ans 31 december 2022
  Vorig jaar een zorgverzekering voor mijn echtgenoot via geld.nl afgesloten.
  De beloofde bol.com bon heb ik nooit ontvangen.
  Dus dit jaar zo wie zo geen verzekering afgesloten via geld.nl
 • Kerim 04 januari 2023
  Waarom moet ik als klant er steeds achter aan gaan om deze bon te krijgen? Eerste en laatste keer via deze website.
 • Arno de Wit 31 januari 2023
  Wordt inmiddels wel een drama met die bol.com bon.
  Verzekeraar weet van niks en geld.nl zegt dat de verzekering het door moet geven.
  Tijd voor opschalen op sociale media denk ik.
  Wordt niet vrolijk van Geld.nl op deze manier
 • N 04 maart 2023
  Wanneer krijg ik de bol.com bon, heb extra hier bij jullie een verzekering afgesloten. Graag reactie via mail.
 • Redactie Geld.nl 10 maart 2023
  Beste allemaal,

  Zoals in de actievoorwaarden van de Bol.com bon actie vermeld, keren we eind maart de Bol.com bonnen uit. Dit komt omdat wij pas in maart terugkoppeling krijgen van alle zorgverzekeraars over welke aanvragen zijn geaccepteerd en welke niet. Deze terugkoppeling hebben wij nodig, zodat we weten wie we wel en geen Bol.com bon moeten sturen. Helaas zit hier dus enige vertraging op, maar je kunt de Bol.com bon gewoon in je mailbox verwachten. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten.

  Indien je begin april nog niets ontvangen hebt, kun je het beste een mail sturen naar service@geld.nl, zodat wij kunnen uitzoeken wat er aan de hand is.

  Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groeten,
  Redactie Geld.nl
 • A. de Veld 17 maart 2023
  Ik heb in december een nieuwe zorgverzekering via jullie afgesloten en de verzekering bij Univé is goedgekeurd maar de tegoedbon heb ik nog steeds niet ontvangen.
 • Els vd stelt 20 maart 2023
  Ik ben in december overgestapt naar een andere zorgverzekering en ik heb nog steeds geen bol.com cadeau bon ontvangen nergens een telefoonnummer te vinden van geld.nl
 • Barbara rodenburg 27 maart 2023
  Ik ben overgestapt naar andere zorgverzekeraar. Nu bij Unive verzekerd, eerst zorg & zekerheid.
  Ik zou een cadeau bon ontvangen v 20 euro v Bol.com. heb dit nog niet ontvangen.
  Wanneer krijg ik dit?
  Zou dit in maart ontvangen, gelukkig genoteerd in mijn agenda, zodat ik er zelf aan denk, anders word het vergeten ben ik bang
 • Conny 28 maart 2023
  Ik heb een zorgverzekering afgesloten bij geld.nl en wil mijn bol.com bon die jullie zeggen te geven.
 • Ad 28 maart 2023
  We zitten nu 28 Maart en nog steeds geen taal of teken van de Bol.com bon
  Dit geldt niet alleen voor mij maar ook mijn vrouw en mijn dochter hebben nog steeds NIETS gehoord!
  Vorig jaar heb ik ook al achter de bon aan kunnen bellen omdat dat op een of andere manier niet juist was verwerkt.
  Gaan we dat nu ieder jaar krijgen???
 • Linda Veenman 28 maart 2023
  Goedemiddag,
  De maand maart is bijna op zijn eind maar heb de beloofde cadeau bon van bol.com nog niet ontvangen, ik zie hem graag verschijnen in mijn mail.
  Alvast bedankt

  Linda Veenman
 • Jiske 28 maart 2023
  Goedemiddag,

  Zowel mijn man als ik zijn in december overgestapt naar een andere zorgverzekering met de belofte van dat we een bol.com cadeaukaart zouden ontvangen. Echter tot op heden niks ontvangen. We zien het graag alsnog verschijnen in mijn mail. Met vriendelijke groet, Jiske Woudstra
 • Linda 29 maart 2023
  We zitten nu bijna in April en heb nog geen mail of bericht ontvangen rondom de cadeaukaart, en moet dan op een blog op een zeer specifieke pagina lezen dat het Langer zal duren. Waarom is hier niet een email over verstuurd? En wanneer wordt er verwacht de cadeaukaart alsnog te leveren?

  Hopelijk krijgen alle mensen hier nog spoedig informatie over...
 • Ouwehand 29 maart 2023
  Wanneer krijg ik de bol.com tegoedbon ik ben al 3 maanden bij de zorg verzekeraar
 • Nova 30 maart 2023
  Bij het afsluiten werd netjes aangegeven dat het even kan duren voordat je de bon krijgt toegestuurd. Ik ging dan ook uit van eind maart/begin april en jahoor vandaag in de mail ontvangen! Soms moet je niet direct zeuren en gewoon even rustig afwachten
 • G.de jong 02 april 2023
  Ik heb de bol.com bon ontvangen maar jammer genoeg werkt deze niet, moeten jullie hem activeren?
  Mvg
 • Henk van Dasselaar 03 april 2023
  Zouden jullie de Bol.com bon nog eens kunne sturen.
  Ik denk in de spambox gekomen en deze heb ik leeggemaakt.
  Mijn vrouw heeft hem wel ontvangen.
  Ik zie hem graag nog eens tegemoet
 • Jowan Clemens 04 april 2023
  Ik heb per ongeluk mijn bol.com bon die in mijn spam box was gekomen verwijderd. Kunt u hem nogmaals naar mij opsturen.

  Alvast bedankt
  Mvg
  Jowan
 • janny 06 april 2023
  Ik heb een Bol.com cadeaukaart gekregen, maar helaas deze kan ik niet activeren. Kunnen jullie mij helpen
 • Verdenius 09 april 2023
  Ik heb de bol.com kaart nog steeds niet ontvangen, wanneer komt deze?
 • Redactie Geld.nl 11 april 2023
  Beste allemaal,

  Bedankt voor de reacties hierboven. We willen jullie verzoeken om de vragen naar service@geld.nl te sturen. Dan kijken onze medewerkers wat er aan de hand is en helpen ze je verder.

  Verder geldt dus het volgende:

  Inmiddels hebben wij de Bol.com bonnen voor de zorgverzekeringen aanvragen van 2023 allemaal verstuurd. Het kan gebeuren dat de mail met de gegevens voor de Bol.com bon in je spambox ongewenste mail terecht is gekomen. Controleer dit dus voor de zekerheid. Heb je de bon toch niet ontvangen of andere vragen? Stuur dan een mail naar service@geld.nl.

  Voor degenen bij wie het activeren niet is gelukt.
  Wij hebben de bonnen aan onze kant allemaal geactiveerd. Je kunt het dus nog een keer proberen en als het niet lukt even contact opnemen met Bol.com.

  Met vriendelijke groet,

  Redactie Geld.nl
 • Z Hoke 13 mei 2023
  Ik ben via geld.nl Zorgverzekeraar overstapt naar zorgen zekerheid maar ik heb nog geen cadeaubon van Bol.com Graag reactie geven groetjes Z hoke
 • wiekamp 02 juli 2023
  Ook ik heb nog steeds geen bonnen gekregen.
  Zullen ze misschien in de spam zijn gekomen

 • AvdHorst 10 juli 2023
  Ik zou ook een Bol.com waardebon van €20,- krijgen,voor overstappen zorgverzekering, maar ik ben afgescheept met een code van een bon, die volgens Bol.com vorig jaar al ingeleverd was, maw. ze hebben mij een gebruikte bon gegeven. De reactie van Geld.nl hierop was dat Bol.com de bon heeft verstuurd, dus dat zij verantwoordelijkzijn, en Bol.com zegt dat geld.nl de cadeaubon hebben toegezegd, dus dat zij verantwoordelijk zijn, wat zegt dat allemaal voor de consument: jammer dan, u hebt gewoon pech, en vooral niet meer over zeuren CADEAUBON GELD.NL = BS.
 • reshma 08 augustus 2023
  ik heb nog geen kadobon van bol ontvangen zorgverzekekering
 • emma 16 november 2023
  nog steeds geen bol.com kaart ontvangen. Mijn man en ik hebben afzonderlijke een zorgverzekering afgesloten, maar wij hebben alle2 nog geen bon gezien van bol.com. Het jaar is nu bijna om
  Mensen trap er niet in, want naar de bon kun je fluiten, ik sluit nu geen zorgverzekering meer af via geld.nl. Je wordt bedonderd waar je bij staat.
 • Bianca Gravendeel 17 november 2023
  Helaas nog steeds geen bol.com bon ontvangen en met 5 mensen afzonderlijk vorig jaar december een nieuwe zorgpremie bij jullie afgesloten?????
  Waar blijft de Bon ??????
 • M 22 november 2023
  Ik heb een zorgverzekering afgesloten bij geld.nl en wil mijn bol.com bon die jullie zeggen te geven.
 • Dennis 06 december 2023
  Ik zie al in de reacties dat het niet helemaal goed gaat met die bol.com bon..
  Wanneer kunnen we deze ontvangen. Wat een gezeur en ik zou men niet hierop adviseren iig
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen