Contact

Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering

Wie voor 2024 overstapt van zorgverzekering via Geld.nl krijgt een mooi cadeau bij de zorgverzekering. Sluit je t/m 31 december 2023 een nieuwe zorgverzekering af via Geld.nl, dan krijg je gratis een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau.

Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt. 

Meer weten over deze actie? Bekijk dan deze video waarin budgetcoach Eef van Opdorp en Zorgverzekering Expert Amanda Bulthuis uitleggen hoe de cadeauactie werkt.

Voorwaarden voor de actie

Om een Bol.com bon bij je zorgverzekering te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden van de gratis Bol.com bon ter waarde van 20 euro via Geld.nl zijn als volgt:

 • De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de zorgvergelijker zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol.com bon van € 20 krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
 • Je komt alleen in aanmerking als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Je krijgt dus geen Bol.com bon cadeau als je voor een andere dekking kiest bij dezelfde zorgverzekeraar.
 • Je vraagt de nieuw zorgverzekering via Geld.nl aan.
 • De zorgverzekeraar accepteert je aanvraag.
 • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
 • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Bol.com bon per zorgverzekering aanvraag

Zoals je hierboven leest, krijg je per aanvraag één Bol.com bon cadeau. Als je samen met je partner of volwassen kind dezelfde zorgverzekering aanvraagt, betaal je dus wel twee keer premie, maar je krijgt één cadeau.

Maar wist je dat dat het sowieso verstandiger is om de zorgverzekering 2024 voor jezelf, je partner en eventuele volwassen kinderen apart te regelen? De kans is groot dat ieder van jullie andere zorgbehoeften heeft en dus voor elk van jullie een andere zorgverzekering de beste keuze is. We raden dus aan om voor elke volwassene apart de zorgverzekering te vergelijken. Als je dan ook voor iedereen apart de zorgverzekering aanvraagt, krijg je ook nog eens allemaal je Bol.com bon cadeau.

Wanneer ontvang ik de Bol.com bon?

Wij versturen de Bol.com bon zodra wij van de verzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. We gaan er vanuit dat we in mei 2024 de eerste Bol.com bonnen kunnen versturen.

Het kan gebeuren dat de mail met de gegevens voor de Bol.com bon in je spambox (ongewenste mail) terecht is gekomen. Controleer dit dus voor de zekerheid. Heb je de bon toch niet ontvangen of andere vragen? Stuur dan een mail naar service@geld.nl.

57 reacties op "Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering"
 
Reacties
 • Lanko 23 december 2022
  Is de bol..com bon vrij te besteden en niet a la Independer in de gezondheidstore?
 • Henk 28 december 2022
  @ Lanko,


  Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt.
 • Wendy 29 december 2022
  Als ik op de site aangeef dat ik de bol.com bon wil ontvangen wordt ik niet doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Dit terwijl er bij deze zorgverzekering wel aangegeven staat dat ik een bol.com bon ontvang.
  Als ik aangeef dat ik afzie van de bol.com bon, dan wordt ik wel doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Wat gaat hier mis?
 • Ans 31 december 2022
  Vorig jaar een zorgverzekering voor mijn echtgenoot via geld.nl afgesloten.
  De beloofde bol.com bon heb ik nooit ontvangen.
  Dus dit jaar zo wie zo geen verzekering afgesloten via geld.nl
 • Kerim 04 januari 2023
  Waarom moet ik als klant er steeds achter aan gaan om deze bon te krijgen? Eerste en laatste keer via deze website.
 • Arno de Wit 31 januari 2023
  Wordt inmiddels wel een drama met die bol.com bon.
  Verzekeraar weet van niks en geld.nl zegt dat de verzekering het door moet geven.
  Tijd voor opschalen op sociale media denk ik.
  Wordt niet vrolijk van Geld.nl op deze manier
 • N 04 maart 2023
  Wanneer krijg ik de bol.com bon, heb extra hier bij jullie een verzekering afgesloten. Graag reactie via mail.
 • Redactie Geld.nl 10 maart 2023
  Beste allemaal,

  Zoals in de actievoorwaarden van de Bol.com bon actie vermeld, keren we eind maart de Bol.com bonnen uit. Dit komt omdat wij pas in maart terugkoppeling krijgen van alle zorgverzekeraars over welke aanvragen zijn geaccepteerd en welke niet. Deze terugkoppeling hebben wij nodig, zodat we weten wie we wel en geen Bol.com bon moeten sturen. Helaas zit hier dus enige vertraging op, maar je kunt de Bol.com bon gewoon in je mailbox verwachten. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten.

  Indien je begin april nog niets ontvangen hebt, kun je het beste een mail sturen naar service@geld.nl, zodat wij kunnen uitzoeken wat er aan de hand is.

  Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groeten,
  Redactie Geld.nl
 • A. de Veld 17 maart 2023
  Ik heb in december een nieuwe zorgverzekering via jullie afgesloten en de verzekering bij Univé is goedgekeurd maar de tegoedbon heb ik nog steeds niet ontvangen.
 • Els vd stelt 20 maart 2023
  Ik ben in december overgestapt naar een andere zorgverzekering en ik heb nog steeds geen bol.com cadeau bon ontvangen nergens een telefoonnummer te vinden van geld.nl
 • Barbara rodenburg 27 maart 2023
  Ik ben overgestapt naar andere zorgverzekeraar. Nu bij Unive verzekerd, eerst zorg & zekerheid.
  Ik zou een cadeau bon ontvangen v 20 euro v Bol.com. heb dit nog niet ontvangen.
  Wanneer krijg ik dit?
  Zou dit in maart ontvangen, gelukkig genoteerd in mijn agenda, zodat ik er zelf aan denk, anders word het vergeten ben ik bang
 • Conny 28 maart 2023
  Ik heb een zorgverzekering afgesloten bij geld.nl en wil mijn bol.com bon die jullie zeggen te geven.
 • Ad 28 maart 2023
  We zitten nu 28 Maart en nog steeds geen taal of teken van de Bol.com bon
  Dit geldt niet alleen voor mij maar ook mijn vrouw en mijn dochter hebben nog steeds NIETS gehoord!
  Vorig jaar heb ik ook al achter de bon aan kunnen bellen omdat dat op een of andere manier niet juist was verwerkt.
  Gaan we dat nu ieder jaar krijgen???
 • Linda Veenman 28 maart 2023
  Goedemiddag,
  De maand maart is bijna op zijn eind maar heb de beloofde cadeau bon van bol.com nog niet ontvangen, ik zie hem graag verschijnen in mijn mail.
  Alvast bedankt

  Linda Veenman
 • Jiske 28 maart 2023
  Goedemiddag,

  Zowel mijn man als ik zijn in december overgestapt naar een andere zorgverzekering met de belofte van dat we een bol.com cadeaukaart zouden ontvangen. Echter tot op heden niks ontvangen. We zien het graag alsnog verschijnen in mijn mail. Met vriendelijke groet, Jiske Woudstra
 • Linda 29 maart 2023
  We zitten nu bijna in April en heb nog geen mail of bericht ontvangen rondom de cadeaukaart, en moet dan op een blog op een zeer specifieke pagina lezen dat het Langer zal duren. Waarom is hier niet een email over verstuurd? En wanneer wordt er verwacht de cadeaukaart alsnog te leveren?

  Hopelijk krijgen alle mensen hier nog spoedig informatie over...
 • Ouwehand 29 maart 2023
  Wanneer krijg ik de bol.com tegoedbon ik ben al 3 maanden bij de zorg verzekeraar
 • Nova 30 maart 2023
  Bij het afsluiten werd netjes aangegeven dat het even kan duren voordat je de bon krijgt toegestuurd. Ik ging dan ook uit van eind maart/begin april en jahoor vandaag in de mail ontvangen! Soms moet je niet direct zeuren en gewoon even rustig afwachten
 • G.de jong 02 april 2023
  Ik heb de bol.com bon ontvangen maar jammer genoeg werkt deze niet, moeten jullie hem activeren?
  Mvg
 • Henk van Dasselaar 03 april 2023
  Zouden jullie de Bol.com bon nog eens kunne sturen.
  Ik denk in de spambox gekomen en deze heb ik leeggemaakt.
  Mijn vrouw heeft hem wel ontvangen.
  Ik zie hem graag nog eens tegemoet
 • Jowan Clemens 04 april 2023
  Ik heb per ongeluk mijn bol.com bon die in mijn spam box was gekomen verwijderd. Kunt u hem nogmaals naar mij opsturen.

  Alvast bedankt
  Mvg
  Jowan
 • janny 06 april 2023
  Ik heb een Bol.com cadeaukaart gekregen, maar helaas deze kan ik niet activeren. Kunnen jullie mij helpen
 • Verdenius 09 april 2023
  Ik heb de bol.com kaart nog steeds niet ontvangen, wanneer komt deze?
 • Redactie Geld.nl 11 april 2023
  Beste allemaal,

  Bedankt voor de reacties hierboven. We willen jullie verzoeken om de vragen naar service@geld.nl te sturen. Dan kijken onze medewerkers wat er aan de hand is en helpen ze je verder.

  Verder geldt dus het volgende:

  Inmiddels hebben wij de Bol.com bonnen voor de zorgverzekeringen aanvragen van 2023 allemaal verstuurd. Het kan gebeuren dat de mail met de gegevens voor de Bol.com bon in je spambox ongewenste mail terecht is gekomen. Controleer dit dus voor de zekerheid. Heb je de bon toch niet ontvangen of andere vragen? Stuur dan een mail naar service@geld.nl.

  Voor degenen bij wie het activeren niet is gelukt.
  Wij hebben de bonnen aan onze kant allemaal geactiveerd. Je kunt het dus nog een keer proberen en als het niet lukt even contact opnemen met Bol.com.

  Met vriendelijke groet,

  Redactie Geld.nl
 • Z Hoke 13 mei 2023
  Ik ben via geld.nl Zorgverzekeraar overstapt naar zorgen zekerheid maar ik heb nog geen cadeaubon van Bol.com Graag reactie geven groetjes Z hoke
 • wiekamp 02 juli 2023
  Ook ik heb nog steeds geen bonnen gekregen.
  Zullen ze misschien in de spam zijn gekomen

 • AvdHorst 10 juli 2023
  Ik zou ook een Bol.com waardebon van €20,- krijgen,voor overstappen zorgverzekering, maar ik ben afgescheept met een code van een bon, die volgens Bol.com vorig jaar al ingeleverd was, maw. ze hebben mij een gebruikte bon gegeven. De reactie van Geld.nl hierop was dat Bol.com de bon heeft verstuurd, dus dat zij verantwoordelijkzijn, en Bol.com zegt dat geld.nl de cadeaubon hebben toegezegd, dus dat zij verantwoordelijk zijn, wat zegt dat allemaal voor de consument: jammer dan, u hebt gewoon pech, en vooral niet meer over zeuren CADEAUBON GELD.NL = BS.
 • reshma 08 augustus 2023
  ik heb nog geen kadobon van bol ontvangen zorgverzekekering
 • emma 16 november 2023
  nog steeds geen bol.com kaart ontvangen. Mijn man en ik hebben afzonderlijke een zorgverzekering afgesloten, maar wij hebben alle2 nog geen bon gezien van bol.com. Het jaar is nu bijna om
  Mensen trap er niet in, want naar de bon kun je fluiten, ik sluit nu geen zorgverzekering meer af via geld.nl. Je wordt bedonderd waar je bij staat.
 • Bianca Gravendeel 17 november 2023
  Helaas nog steeds geen bol.com bon ontvangen en met 5 mensen afzonderlijk vorig jaar december een nieuwe zorgpremie bij jullie afgesloten?????
  Waar blijft de Bon ??????
 • M 22 november 2023
  Ik heb een zorgverzekering afgesloten bij geld.nl en wil mijn bol.com bon die jullie zeggen te geven.
 • m.meerts 29 april 2024
  Beste,

  Ik ben ook al een hele tijd op deze bol bon aan het wachten .Waanneer kan ik dze verwachten inmiddels?
 • Jacqueline Hulstein 30 april 2024
  Ik ben van OHRA overgestapt naar FBTO zorgverzekeraar maar heb tot op heden 30/4 geen cadeaubon ontvangen!
  Hoe zit dit, zou toch graag de bon krijgen aangezien dat de reden is geweest waarom ik alles via Geld.nl heb geregeld.
  Voorheen via independer mijn overstappen geregeld en altijd WEL het geen ontvangen wat werd toegezegd.
 • T. veltkamp 30 april 2024
  Waar blijft de bon? nog steeds niets of moeten die nog komen?
 • J. Maasse 04 mei 2024
  Nog steeds niks ontvangen. 5 maanden verder.
 • Astrid Oostermeyer 05 mei 2024
  Tot op heden nog steeds geen bol.com bon ontvangen.
 • Redactie Geld.nl 07 mei 2024
  Beste allemaal,

  Zoals in de de voorwaarden van onze bol. cadeaukaart actie gecommuniceerd, keren we de bonnen in mei uit. De reden hiervoor is dat we pas in mei informatie ontvangen van de zorgverzekeraars over de geaccepteerde en afgewezen aanvragen. We hebben deze informatie nodig om te bepalen wie er allemaal een cadeaukaart krijgt. Helaas brengt dit enige vertraging met zich mee, maar verwacht de bon alsnog in je mailbox. Controleer ook je spambox.

  We vragen jullie dus nog heel even geduld te hebben, bedankt voor het begrip.

  Met vriendelijke groeten,
  De redactie van Geld.nl
 • reshma 09 mei 2024
  wanneer krijg ik me bol.com bon gestuurd

  groet,

  n.shamlal
 • Ruud 14 mei 2024
  FBTO waar blijft die cadeaubon van 20 euro het is nu half Mei 2024 en we hebben nog altijd niets ontvangen
 • Martin van Beek 17 mei 2024
  Kan de cadeaubon niet verzilveren, en contact met geld.nl onmogelijk...voicemail box zit al dagen vol..komt heel amateuristisch, zo niet bedriegelijk over.
  Onbetrouwbaar, zelfs...goede les voor afsluiten van verzekering via Geld.nl NIET DOEN,Want hun cadeautjes zijn een hoax !
 • T.v.Nordennen 20 mei 2024
  Twee aparte zorgverzekeringen afgesloten bij fbto,helaas nog geen bol com bonnen ontvangen.
  Duurt wel lang,als verzekeringen afsluiten ook zo lang duurt is dat niet best.
  Graag uw reactie,
  Met vriendelijke groet,
  T.v.Nordennen
 • Michelle 21 mei 2024
  Goedemiddag, Ik begrijp dat ik de bol.com cadeaubon van 20 euro eerdaags in mijn spam box van mijn mail mag verwachten. Ik zou graag willen weten vanuit welk e-mailadres deze naar mij wordt gestuurd. Ik hoor het graag. Alvast bedankt! Zonnige groet, Michelle
 • Sabine 22 mei 2024
  Nou ik ook nog steeds niks gekregen maar gaat dus ook niet meer gebeuren. Trieste zaak dat Geld.nl zeg.


  Beste Sabine,

  Ik heb heb even voor je nagekeken. Wij hebben het aan CZ voorgelegd, maar die hebben het verzoek afgewezen omdat de aanvraag aan een andere collectiviteit is toegekend. De aanvraag is dus niet via Geld.nl gedaan, of deze is eerst via een andere partij gegaan waardoor het aan deze partij is toegekend door CZ.

  Hierdoor kom je helaas niet in aanmerking voor de Bol cadeaukaart.

  Met vriendelijke groet,

  Charlotte van Rooij
 • Jacqueline 23 mei 2024
  WIE heeft de bon wel ontvangen,misschien is dat de grote vraag.

  Zit nu bij FBTO,en verwacht de bon ook. Heb er een mail overgestuurd,helaas ook geen antwoord.

  En wacht op een oplossing,

  Mvg,

  J.Veenman
 • F. Wilhelm 27 mei 2024
  De cadeaukaart die op 23-mei werd toegestuurd staat op naam van iemand die deze al in juni 2023 heeft ontvangen. Het tegoed is geblokkeerd en onbruikbaar. Bol kan hier logisch niet helpen.

  Een vreemde manier van doen. Geef dan beter geen cadeaukaarten weg, dit geeft alleen maar irritatie.
 • Z el Ammari 27 mei 2024
  Beste,

  Tot op heden heb ik mijn bol.com cadeaubon niet ontvangen. Uiterlijk 27 mei zou ik het moeten ontvangen.

  Graag ontvang ik vooralsnog de cadeaubon.

  In Afwachting van uw reactie, verblijf ik.

  Met vriendelijke groet,

  Z el Ammari
 • Norma 28 mei 2024
  Beste Redactie

  Tot op heden heb ik mijn bol.com kado niet ontvangen.
  Uiterlijk zou ik na 25 mei ontvangen
  Hoelang gaat het nog duren voordat ik krijg????

  Ben in afwachting.?..

  Met vriendelijke groet
 • Marieke Nieuwenhuize 29 mei 2024
  Beste Redactie

  Tot op heden heb ik mijn bol.com kadobon voor het afsluiten van mijn zorgverzekering bij FBTO nog steeds niet ontvangen.

  Kunnen jullie dit nagaan?

  Hoor het graag

  Met vriendelijke groet

 • Youri van den Berg 31 mei 2024
  Hallo,

  Ik ben november 2023 via uw site overgestapt naar een zorgverzekering van FBTO. Als beloning zou ik een bol.com bon ontvangen.
  Deze heb ik echter nog steeds niet gekregen.
  Kunt u mij vertellen hoe het hier mee zit?
  Graag uw reactie. Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  Youri van den Berg
 • DJ 02 juni 2024
  Tot op heden de bol.com cadeakaart niet ontvangen. Deze zou in mij worden verstuurd.

  Ik verneem het graag wanneer ik de cadeaubon mag verwachten.

  Mvg
 • Mandy Gruijters 02 juni 2024
  Hallo,

  Mijn partner heeft rond de 25e mei de Bol.com kaart ontvangen maar ik helaas nog niets. Hebben jullie vertraging?
  Groeten Mandy
 • Dianne en Zoe van Dal 05 juni 2024
  Beste Jaap,

  Ik heb een zorgverzekering afgesloten via Geld.nl bij De Friesland voor mezelf en een zorgverzekering bij FBTO voor mijn dochter.
  Klopt het dat we nog geen Bol.com cadeaubon hebben mogen ontvangen?

  Groet,
  Dianne en Zoe
 • José 07 juni 2024
  Zorgverzekering afgesloten bij fbto tot op heden geen bol.com bon van 20 euro ontvangen???
  Graag een reactie hoe dit kan

  José
 • Gerard Stel 09 juni 2024
  In december 2023 heb ik via Geld.nl de zorgverzekering 2024 afgesloten bij FBTO.
  Tot heden geen Bol.com bon ontvangen.
  Ik heb al 2x via service@geld.nl gevraagd waar deze bon blijft, echter tot nu toe geen enkele reactie ontvangen.
  Wat mij opvalt uit de eerdere reviews is dat het overwegend verzekeringen betreft die bij FBTO afgesloten zijn.
  Ben bang dat we allemaal blij gemaakt zijn met een dooie mus.
  Bedoel dus eigenlijk te zeggen dat we door www.geld.nl besodemieterd zijn.
  Ik geef geld.nl nog 1 week om te reageren op de via de mail gestuurde vragen.
  Blijft het verder stil van hun kant, dan weten we in ieder geval dat we naar de beloofde bon kunnen fluiten en lijkt het mij een goeie zaak dat we via alle voorhanden zijnde sociale media de mensen maar eens gaan waarschuwen voor de praktijken van www.geld.nl
 • Gerard Stel 10 juni 2024
  Beste geld.nl
  Ik heb op 9 juni een slechte review geschreven, zie hierboven.
  Inmiddels ben ik er achter dat deze review volledig onterecht is geweest.
  De fout lag niet bij Geld.nl maar zat in de instellingen van mijn eigen mailbox.
  Op mijn bericht via Whatsapp werd door Geld.nl direct adequaat gereageerd en
  na aanpassen van mijn mailbox instellingen heb ik de Bol.com bon inmiddels ontvangen.
  Bedankt voor de snelle oplossing en nogmaals sorry voor de volledig onterechte mail van 9 juni
  Helaas kan ik deze slechte review zelf niet weghalen, anders had ik dat direct gedaan.
 • Redactie Geld.nl 12 juni 2024
  Beste allemaal,

  Heb je nog geen bol. bon gekregen of gaat er iets fout bij het inwisselen bij bol.com? Het beste kun je dit even in een mailtje sturen naar service@geld.nl. Dan gaan we ernaar kijken en lossen we het op!

  Kijk ook altijd even in je spam-box of de bon daarin zit.

  Met vriendelijke groeten,

  De redactie van Geld.nl
 • Jan 16 juni 2024
  Jammer genoeg nog geen bol.com card ontvangen.
  De actie was leuk bedacht voor degene die wel een card hebben gekregen veel plezier ermee.
  Helaas heb ik nu 16 Juni 2024 nog geen bol.com card mogen ontvangen van geld.nl.

  Ga ervan uit dat deze actie voor mij mislukt is en moet concluderen dat de overstap gelukt is maar dat geldt.nl niet zo netjes de zaak afhandeld.
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen