Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering

Wie voor 2023 overstapt van zorgverzekering via Geld.nl krijgt een mooi cadeau bij de zorgverzekering. Sluit je t/m 31 december 2022 een nieuwe zorgverzekering af via Geld.nl, dan krijg je gratis een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau.

Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt.

Voorwaarden voor de actie

Om een Bol.com bon bij je zorgverzekering 2023 te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden van de gratis Bol.com bon ter waarde van 20 euro via Geld.nl zijn als volgt:

 • De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de zorgvergelijker 2023 zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol.com bon van € 20 krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
 • Je komt alleen in aanmerking als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Je krijgt dus geen Bol.com bon cadeau als je voor een andere dekking kiest bij dezelfde zorgverzekeraar.
 • Je vraagt de nieuw zorgverzekering via Geld.nl aan.
 • De zorgverzekeraar accepteert je aanvraag.
 • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
 • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Bol.com bon per zorgverzekering aanvraag

Zoals je hierboven leest, krijg je per aanvraag één Bol.com bon cadeau. Als je samen met je partner of volwassen kind dezelfde zorgverzekering aanvraagt, betaal je dus wel twee keer premie, maar je krijgt één cadeau.

Maar wist je dat dat het sowieso verstandiger is om de zorgverzekering 2023 voor jezelf, je partner en eventuele volwassen kinderen apart te regelen? De kans is groot dat ieder van jullie andere zorgbehoeften heeft en dus voor elk van jullie een andere zorgverzekering de beste keuze is. We raden dus aan om voor elke volwassene apart de zorgverzekering te vergelijken. Als je dan ook voor iedereen apart de zorgverzekering aanvraagt, krijg je ook nog eens allemaal je Bol.com bon cadeau.

Meer weten over deze actie? Bekijk dan deze video waarin budgetcoach Eef van Opdorp en Zorgverzekering Expert Amanda Bulthuis uitleggen hoe de cadeauactie werkt.

Wanneer ontvang ik de Bol.com bon?

Wij versturen de Bol.com bon zodra wij van de verzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. Naar verwachting ontvang je de Bol.com bon uiterlijk in maart 2023.

6 reacties op "Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering"
 
Reacties
 • Lanko 23 december 2022
  Is de bol..com bon vrij te besteden en niet a la Independer in de gezondheidstore?
 • Henk 28 december 2022
  @ Lanko,


  Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Bij andere vergelijkers krijg je bijvoorbeeld een tandongevallenverzekering, sportabonnement of elektrische tandenborstel. Met de Bol.com bon van Geld.nl bepaal je helemaal zelf wat je ervan koopt.
 • Wendy 29 december 2022
  Als ik op de site aangeef dat ik de bol.com bon wil ontvangen wordt ik niet doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Dit terwijl er bij deze zorgverzekering wel aangegeven staat dat ik een bol.com bon ontvang.
  Als ik aangeef dat ik afzie van de bol.com bon, dan wordt ik wel doorgestuurd naar de gekozen zorgverzekering. Wat gaat hier mis?
 • Ans 31 december 2022
  Vorig jaar een zorgverzekering voor mijn echtgenoot via geld.nl afgesloten.
  De beloofde bol.com bon heb ik nooit ontvangen.
  Dus dit jaar zo wie zo geen verzekering afgesloten via geld.nl
 • Kerim 04 januari 2023
  Waarom moet ik als klant er steeds achter aan gaan om deze bon te krijgen? Eerste en laatste keer via deze website.
 • Arno de Wit 31 januari 2023
  Wordt inmiddels wel een drama met die bol.com bon.
  Verzekeraar weet van niks en geld.nl zegt dat de verzekering het door moet geven.
  Tijd voor opschalen op sociale media denk ik.
  Wordt niet vrolijk van Geld.nl op deze manier
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten