Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering 2022

Update 11 januari 2021: Zoals in het artikel hieronder beschreven, gold de cadeau actie tot en met 31 december 2021. De actieperiode is dus voorbij. We zullen in de loop van 2022 de Bol.com bonnen uitkeren aan de mensen die in de actieperiode zijn overgestapt van zorgverzekering via Geld.nl. Helaas zijn wij hierbij afhankelijk van het moment dat wij terugkoppeling krijgen over de geaccepteerde verzekeringen vanuit de zorgverzekeraars. Dat kan enkele maanden duren. Wij verwachten nu dat we in de loop van maart 2022 de informatie van de zorgverzekeraars ontvangen en de Bol.com bonnen kunnen uitkeren.

Wie voor 2022 is overgestapt van zorgverzekering via Geld.nl krijgt een mooi cadeau bij de zorgverzekering. Sloot je uiterlijk 31 december 2021 een nieuwe zorgverzekering af via Geld.nl, dan krijg je gratis een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau.

Hiermee heeft Geld.nl een unieke actie. Je krijgt bij enkele andere vergelijkers ook een Bol.com bon cadeau, maar die is maar 10 euro waard en alleen te besteden aan zorg- of verzorgingsproducten. Wat je met de bon van Geld.nl doet, bepaal je helemaal zelf.

Voorwaarden voor de actie

Om een Bol.com bon bij je zorgverzekering 2022 te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden van de gratis Bol.com bon ter waarde van 20 euro via Geld.nl zijn als volgt:

 • De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde verzekeringen. In de zorgvergelijker 2022 zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol.com bon van 20 euro krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
 • Je komt alleen in aanmerking als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Je krijgt dus geen Bol.com bon cadeau als je voor een andere dekking kiest bij dezelfde zorgverzekeraar.
 • Je vraagt de nieuw zorgverzekering via Geld.nl aan.
 • De zorgverzekeraar accepteert je aanvraag.
 • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
 • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Bol.com bon per zorgverzekering aanvraag

Zoals je hierboven leest, krijg je per aanvraag één Bol.com bon cadeau. Als je samen met je partner of volwassen kind dezelfde zorgverzekering aanvraagt, betaal je dus wel twee keer premie, maar je krijgt één cadeau.

Maar wist je dat dat het sowieso verstandiger is om de zorgverzekering 2022 voor jezelf, je partner en eventuele volwassen kinderen apart te regelen? De kans is groot dat ieder van jullie andere zorgbehoeften heeft en dus voor elk van jullie een andere zorgverzekering de beste keuze is. We raden dus aan om voor elke volwassene apart de zorgverzekering te vergelijken. Als je dan ook voor iedereen apart de zorgverzekering aanvraagt, krijg je ook nog eens allemaal je Bol.com bon cadeau.

Wanneer ontvang ik de Bol.com bon?

Wij versturen de Bol.com bon zodra wij van de verzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. We hebben daar helaas zelf geen invloed op.

4 reacties op "Geld.nl Actie – Bol.com bon bij zorgverzekering 2022"
 
Reacties
 • Anne Wijesinghe 07 januari 2022
  Ik heb inmiddels mijn polis binnen, echter nog niet de bol.com voucher. Kunt u mij laten weten wanneer ik deze mag verwachten?
  Met dank,
  Anne
 • Puck de Wit 09 januari 2022
  Ik heb mijn polis al lang binnen maar nog niet de voucher voor bol.com. Wanneer kan ik deze verwachten?
  Vriendelijke groet,
  Puck
 • Teuntje de wit 09 januari 2022
  Ik heb ook via jullie mijn overstap naar een andere zorgverzekeraar gemaakt. Ook ik heb mijn polis al lang binnen en de voucher nog niet. Wanneer kan ik deze verwachten?
  Vriendelijke groet,
  Teuntje
 • Redactie Geld.nl 11 januari 2022
  Beste Anne, Puck en Teuntje,

  Bedankt voor jullie reacties. Het klopt inderdaad dat we de Bol.com bon pas in de loop van 2022 kunnen uitkeren. We zijn hierin helaas afhankelijk van de terugkoppeling vanuit de verzekeraar, dat doorgaans enkele maanden duurt. Uiteraard hoeven jullie je geen zorgen te maken en ontvangen jullie de Bol.com bon zodra wij van de zorgverzekeraars te horen hebben gekregen dat zij jullie aanvragen geaccepteerd hebben. De verwachting is nu dat dit in de loop van maart zal zijn. Hopelijk hebben we jullie wel goed geholpen in uw zoektocht naar de beste zorgverzekering voor 2022.

  Vriendelijke groet,

  Redactie Geld.nl
Geef een reactie

Lees de huisregels

 • Plaatsen
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten