Contact

6 Must have Apps voor in het verkeer

Je hebt tegenwoordig tienduizenden apps voor van alles en nog wat. Ook zijn er honderden apps die je helpen in het verkeer. Van het ontwijken van files tot advies met betrekking tot de beste wegrestaurants. Er zitten ook echt enkele pareltjes tussen. Wij zetten een aantal apps voor je op een rij die je moet hebben als je geregeld met je auto onderweg bent.

1. Flitsmeister

Dé app om boetes in het verkeer te voorkomen is Flitsmeister. Flitsmeister is een realtime verkeersinformatie app, die waarschuwt voor flitspalen, trajectcontroles, ongevallen en nog veel meer. Met ander woorden, de ideale passagier om bij je in de auto te hebben.

Let op! De App is niet in elk land even betrouwbaar. Maar houd je sowieso altijd aan je snelheid!

2. Yellowbrick

Overal makkelijk, snel en voordelig parkeren met je mobiel. Nooit meer te veel betalen, nooit meer zoeken naar een parkeermeter en vooral nooit meer hoge parkeerboetes. Met de app van Yellowbrick is betaalt parkeren een fluitje van een cent.

3. Drivelert

Je herkent het vast wel. Buiten is het donker, in de auto is het stil en de tegemoetkomende koplampen prikken in je ogen. Door het staren worden je ogen alsmaar zwaarder en langzaam krijg je een verdoofd gevoel in je hoofd. Deze app voor in het verkeer helpt je dan om wakker te blijven tijdens het autorijden. Hoe? Ervaar het zelf!

4. Benzine-Jip

In één oogopslag het voordeligste tankstation bij jou in de buurt vinden? Dat kan met de Benzine-Jip app. Hiermee betaal nooit meer te veel voor een tankbeurt. Deze app voor in het verkeer laat zien hoeveel je waar bespaart per tankbeurt en wijst je ook nog eens keurig de weg. Als dat geen service is!

5. HogeNood

Met de HogeNood app vind je toiletten. Wat? Ja, toiletten. Ben je onderweg in het verkeer en moet je hoognodig? Vanaf nu hoef jij nooit meer als kip zonder kop te zoeken naar het dichtstbijzijnde toilet. Ook laat hij de voorzieningen zien. Erg handig voor als je bijvoorbeeld met een baby pad bent en er een ‘klein’ ongelukje heeft plaatsgevonden.

6. McDonald’s APP

Als fan van McDonalds kun je niet zonder deze app. Vanaf vandaag ben je altijd op de hoogte van de nieuwste acties en speciale aanbiedingen.

Let op! Natuurlijk gaat veiligheid voor alles in het verkeer. Gebruik als automobilist dus zo min mogelijk je telefoon, of anders in ieder geval handsfree. Iets opnieuw instellen of opzoeken? Ga dan even op een rustige plek langs de kant van de weg staan. We willen tenslotte niet dat je een ongeval krijgt.

Betaal niet onnodig te veel voor je autoverzekering!Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je gemiddeld 237 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken
Nog geen reacties op "6 Must have Apps voor in het verkeer"
 
Geef een reactie

Lees de huisregels

  • Plaatsen