Klantenservice

Actueel Geld.nl blog

1 ...
Uitgelichte artikelen
newsimage
Autoverzekering Amanda Bulthuis - 30 november 2023

Geld.nl tweede populairste Website van het Jaar 2023!

Deze week werd de uitslag bekend van de grootste online publieksverkiezing van Nederland: de Website van het Jaar verkiezing 2023. En dat was voor Geld.nl reden voor een feestje. Want in de categorie Vergelijking winnen we de tweede prijs bij Populairste Website van het Jaar. Daarmee overtreffen we onze ...

newsimage
Zorgverzekering Amanda Bulthuis - 26 oktober 2023

Tweede Kamer Verkiezingen 2023: Standpunten zorgverzekering per partij

De periode tussen half november en het einde van het jaar staat voor ons natuurlijk vooral in het teken van zorgverzekeringen vergelijken. Dit jaar vallen in deze periode echter ook de Tweede Kamer verkiezingen. Alle politieke partijen hebben plannen voor het zorgverzekeringstelsel. De één wil het grondig hervormen, de andere houdt het bij het bevriezen van het eigen risico en de eigen bijdragen. In dit artikel zetten we de plannen voor de zorgverzekering per partij op een rij. Zo kun je op 22 november een partij kiezen die op het gebied van zorgverzekeringen het best aansluit bij jouw wensen.

newsimage
Geld lenen Amanda Bulthuis - 10 oktober 2023

Geld.nl beste vergelijkingssite voor leningen volgens WUA

Uit onderzoek van WUA blijkt dat consumenten Geld.nl zien als de beste vergelijkingssite voor het kiezen van een persoonlijke lening. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Wij willen met Geld.nl consumenten helpen de beste en voordeligste lening voor ieders persoonlijke situatie te kiezen. De uitkomst van het onderzoek laat ...

newsimage
Autoverzekering Amanda Bulthuis - 04 augustus 2021

11 tips eerste autovakantie

De zomervakantie is aangebroken en veel Nederlanders gaan weer de Europese wegen op. Ga je voor het eerst met de auto naar het buitenland, dan is dat natuurlijk best wel spannend. Of je nu met vrienden naar Salou rijdt of met je gezin naar de camping in Italië. Onze elf tips voor onderweg zorgen ervoor dat je eerste autovakantie ook daadwerkelijk wordt wat je ervan hoopt. Tip! 1 Check de coronamaatregelen. In sommige landen gelden (lokaal) nog coronamaatregelen. Op de website Nederlandwereldwijd.nl vind je alle actuele reisadviezen en welke documenten je nodig hebt. Controleer hier niet alleen de situatie in het land waar je naartoe gaat, maar ook die in de landen waar je doorheen reist.

newsimage
Sparen Amanda Bulthuis - 21 december 2023

Belastingschijven 2024

Hoe werken de belastingschijven 2024?. Elk jaar opnieuw bepaalt de Belastingdienst hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen. Dit gebeurt aan de hand van je aangifte inkomstenbelasting. Hoeveel belasting je betaalt, berekend met behulp van twee belastingtarieven: Een basistarief van 36,97 procent, Een toptarief van 49,50 procent. In dit artikel van de onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl lees je alles over de belastingschijven. Belastingschalen - Belastbaar inkomen. Om te bepalen hoeveel belasting je moet betalen, wordt eerst je belastbaar inkomen bepaald. Dit zijn inkomsten uit loondienst, maar ook ontvangen alimentatie, afkoopsommen, inkomsten uit eigen woning, uitkeringen en inkomsten uit overige werkzaamheden, zoals freelance werk.Tip! Wat wel en niet bij je belastbaar inkomen geteld wordt, vind je op de website van de Belastingdienst.